ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΙΡΕΣΙΩΝΗ ΞΕΝΩΝΑΣ

BOOK ONLINEΟ Ξενώνας "Ειρεσιώνη" είναι ένας ιδανικός χώρος, κατάλληλος για απόδραση και χαλάρωση στην Αράχωβα του Παρνασσού, συνδυάζοντας φύση και "πολιτισμό".Η ζεστή φιλική ατμόσφαιρα και οι υψηλές υπηρεσίες είναι η εγγύηση μιας αξέχαστης παραμονής στον ξενώνα μας.Η μοναδικότητα του ξενώνα έγκειται στην παραδοσιακή και πολυτελή αρχιτεκτονική των δωματίων, την προσεγμένη διακόσμηση, τις ανέσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα.Ο Ξενώνας "Ειρεσιώνη" υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στα πρότυπα των καλύτερων χειμερινών θέρετρων.

ARAHOVA INN

Καλώς ήρθατε στην Αράχωβα, καλώς ήρθατε στο Arahova Inn.Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα δεξιά σας ακριβώς μόλις εισέλθετε στο χωριό. Η κεντρική τοποθεσία μας βοηθάει τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου να ευχαριστηθούν τις δραστηριότητες που προσφέρει τόσο το χωριό όσο και οι γύρω περιοχές όπως το χιονοδρομικό του Παρνασσού και οι Δελφοί. Παρόλο που βρισκόμαστε στο κέντρο της Αράχωβας τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Το ξενοδοχείο «Ξένιος Ζευς» βρίσκεται στην είσοδο της Αράχωβας..Οι επισκέπτες μας μόλις ξυπνήσουν απολαμβάνουν το πρωινό τους επιλέγοντας από τον πλούσιο μπουφέ μας μοναδικά εδέσματα. Τα απογεύματα το σαλόνι μας με το υπέροχο τζάκι προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε συνδυασμό με τα ποτά του μπάρ.Τέλος το ξενοδοχείο μας αποτελεί ένα μοναδικό μέρος για οικογένειες λόγω του παιδότοπου που παρέχουμε.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΥΚΩΡΕΙΑ

Το ξενοδοχείο Λυκώρεια βρίσκεται στην παλαιή Δελφών, στον δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (είσοδος παρκιν από Ν. Δελφών). Η μονάδα μας λειτουργεί από το 1988 και ανακαινίσθηκε πρόσφατα σε πολυτελή δίκλινα δωμάτια 4****.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗ

Το παλιό αρχοντικό της Οικογένειας Γκενεράλη μετατράπηκε σε ξενώνα ονειρεμένο, που μοιάζει να ξεπήδησε από παιδικό παραμύθι. Σαν μια δεύτερη Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, ανοίξτε την πόρτα του παραμυθιού και ανακαλύψτε τα στοιχεία που κάνουν αυτό τον χώρο μαγικό.Ο ερωτισμός και η παιδική ανεμελιά είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και στα δέκα δωμάτια του Ξενώνα Γκενεράλη. Ωστόσο, κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό, ιδιαίτερο ικανό να ξυπνήσει διαφορετικά συναισθήματα.

Σελίδες

Νομός

iport.gr