ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ενοικιαζόμενα διαμερισματα και studios πλήρως εξοπλισμένα στο Αθάνι Λευκαδας κοντα στις 3 ομορφότερες παραλίες του νησιου: Γιαλός Εγκρεμνοι και Πορτο ΚατσικιΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΙ

Το παραδοσιακό αρχοντικό «Μέλι» είναι μια διατηρητέα πέτρινη κατοικία η οποία έχει ανακαινισθεί πρόσφατα με σεβασμό στην διατήρηση της αυθεντικότητας της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.Το σπίτι (200 cm2) ενοικιάζεται είτε ολόκληρο είτε ανά δωμάτιο, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα. Υπάρχουν 3 ευρύχωρα και ανεξάρτητα δωμάτια με μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση. Στους κοινόχρηστους χώρους μπορείτε να βρείτε τζάκι, τηλεόραση, στερεοφωνικό, DVD, πλυντήριο, στεγνωτήριο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και WC.

ΔΙΓΕΝΗΣ STUDIOS

Το Digenis Studios, κάθε καλοκαίρι, σας υποδέχεται φιλόξενα, στο μαγευτικό νησί της Λευκάδας. Βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Λυγιάς, μόλις 5km από την πόλη της Λευκάδας. Οι χρυσαφένιες παραλίες του νησιού μας σε συνδυασμό με την ποιοτική διαμονή που σας προσφέρει το Digenis Studios θα σας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.Το Digenis Studios βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και στο γραφικό λιμανάκι της Λυγιάς με τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες.

MELI TRADITIONAL HOUSE

Το Παραδοσιακό αρχοντικό «Μέλι» είναι μια διατηρητέα πέτρινη κατοικία η οποία έχει ανακαινισθεί πρόσφατα με σεβασμό στην διατήρηση της αυθεντικότητας της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τη διακρίνει.Το σπίτι (200 cm2) ενοικιάζεται είτε ολόκληρο είτε ανά δωμάτιο, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα. Υπάρχουν 3 ευρύχωρα και ανεξάρτητα δωμάτια με μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση. Στους κοινόχρηστους χώρους μπορείτε να βρείτε τζάκι, τηλεόραση, στερεοφωνικό, DVD, πλυντήριο, στεγνωτήριο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και WC.

LA CASA DI NONNA

Το La casa di nonna είναι ένα συγκρότημα 16 δωματίων που βρίσκεται 7 χλμ εκτός της πόλης της Λευκάδας στον Επίσκοπο Νικιάνας. Σε απόσταση 100 μ από το συγκρότημα θα βρείτε την οργανωμένη παραλία της Νικιάνας όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας.Το La casa di nonna αποτελείται από 12 studios , 2 Γκαρσονιέρες , και 2 Δυάρια. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με μοναδικό ύφος, έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια με μοναδική θέα στην θάλασσα.Είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (TV-AC-Ψυγείο-Κουζίνα) για να κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

KONAKI HOTEL

Το ξενοδοχείο Κονάκι ένα αποτελεί μια από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Λευκάδας. Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πρόσφατα ανακαινισμένα ενώ και τα υπόλοιπα σύντομα θα ανακαινισθούν.Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, [Spam Filter].

IDILLI VILLAS

Το Idilli Villas είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας η οποία αποτελείται από επτά μοναδικές βίλλες. Βρίσκετε σε μια από τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες της Λευκάδας στο διατηρητέο οικισμό του Άγιου Νικήτα με την ομώνυμη παραλία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

HOTEL ELEANA

Το ξενοδοχείο Ελεάναστη ΛευκάδαΤο ξενοδοχείο βρίσκεται 50 μ. από τη θάλασσα και 9 χλμ. από τη πόλη της Λευκάδας.Είμαστε σίγουροι ότι στο ξενοδοχείο μας θα απολαύσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε!Το ξενοδοχείο Ελεάνα είναι ένα νεόκτιστο και σύγχρονο ξενοδοχείο,στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να ηρεμήσει και να απολαύσει τις ανέσεις που του προσφέρονται.

ARMENO BEACH

Στο Νυδρί το ομορφότερο και πιο κοσμικό θέρετρο της Λευκάδας, δίπλα ακριβώς στο κύμα βρίσκεται το ξενοδοχείο "Άρμενο". Μια μικρή οικογενειακή μονάδα, που προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδική ατμόσφαιρα, άνεση και φιλικό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο "Άρμενο" μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλης της Λευκάδας σας υποδέχεται με την παραδοσιακή λευκαδίτικη φιλοξενία προσφέροντάς σας σύγχρονες ανέσεις και αξέχαστες εμπειρίες από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο.

Σελίδες

Νομός

iport.gr