ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Pest Proof

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Επιβλαβών Οργανισμών. Εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας, απώθησης. Πιστοποιημένες εφαρμογές πάντα υπό την επίβλεψη γεωπόνου ανώτατης εκπαίδευσης.

Θέλεις έναν έμπειρο δικηγόρο να αναλάβει τις υποθέσεις σου..;Κάλεσε μας στο 6977424779 να συζητήσουμε τις υποθέσεις σου.Ο δικηγόρος Χρήστος Μ. Τερζίδης,Διδάκτωρ Νομικής Α.Π.Θ. , διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία.

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Χρήστος Μ. Τερζίδης Δικηγόρος,

Διδάκτωρ Νομικής Α.Π.Θ. στο αντικείμενο των ναρκωτικών.

Μέλος της ομάδας δικηγόρων του ΚΕΘΕΑ & τέως νομικός σύμβουλος στη ΜΚΟ 'ΑΡΣΙΣ' σε θέματα προσφύγων και μεταναστών.

 

Ανάληψη υποθέσεων που αφορούν όλο το φάσμα της ποινικής διαδικασίας.

Εξειδίκευσημεγάλη εμπειρία σε:

 

Έμπειρος Δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ...

- Ποινικολόγος εξειδικευμένος σε όλο το φάσμα του Ποινικού Δικαίου
- Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών
- Μέλος της ομάδας Δικηγόρων του ΚΕΘΕΑ
- τ. Νομικός σύμβουλος στην ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ για θέματα προσφύγων και μεταναστών

Πολύ μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε υποθέσεις που αφορούν:

-Ναρκωτικά & Ποινικό Δίκαιο (Εγκλημ.Οργανώσεις,Αποφυλακίσεις,Αυτόφωρα αδικήματα,συγχωνεύσεις ποινών,,προκαταρκτική εξέταση,προανάκριση-ανάκριση,Δίκαιο Ανηλίκων,Όπλα,κλοπές,κλπ)

Dj George Nikas

Είμαι ο Dj George Nikas,ένας επαγγελματίας Dj γάμων πλήρως εξοπλισμένος για κάθε κοινωνική εκδήλωση.Με έδρα την Θεσσαλονίκη και έχοντας εμπειρία 20 χρόνων σε εκδηλώσεις πάσης φύσεως,τεράστιας μουσικής γκάμας, πάνω από 25χρόνια επαγγελματικής παρουσίας σε νυκτερινά μαγαζιά και private parties είμαι στην προνομιούχα θέση να διασκεδάζω τα νιόπαντρα ζευγάρια με τη καλύτερη ποιότητα ήχου (ΗΚ) και φωτισμού για γαμήλιες εκδηλώσεις με στυλ και επίπεδο.Μια τηλεφωνική επικοινωνία είναι αρκετή για να διαπιστώσετε και Εσείς!

EDY electronics

Σχεδιασμός ηλεκτρονικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών.
Συσκευές τηλεχειρισμού / τηλεειδοποίησης και αυτoματισμού "GAT-1/2"

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ // ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -...

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ σε ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (πολιτικό άσυλο, άδειες διαμονής, προστασία από κράτηση και από απέλαση κλπ. ).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (διαζύγια, γονική μέριμνα, επιμέλεια τέκνων , επικοινωνία με τέκνο, διατροφές , κτηματολόγιο, μισθώσεις, κληρονομικό δίκαιο κ.ά. ) ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

24ωρη εξυπηρέτηση σε επείγουσες περιπτώσεις.

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη - Ανακαίνιση...

Η ανακαίνιση σπιτιού με τη Neadomisi είναι μια σίγουρη επένδυση. Σας βοηθάμε να αποκομίσετε αξία από τις βελτιώσεις στο σπίτι σας, καθώς ανακαινίζουμε το σπίτι σας, την μονοκατοικία σας , το διαμέρισμα σας ή το κατάστημα σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ PESTSCIENCE

Η PestScience έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των υγειονομικών εφαρμογών, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M.). Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η PestScience κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους με Α/Α Νο:4958.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

TOPTELEPHONY TELECOM

Τώρα το internet ακόμα ποιο ευέλικτο! 
Χωρίς την κακή καλωδίωση χωρίς την κακή ποιότητα του δημοσίου τηλεφωνικού δικτύου. 
Ασύλληπτες ταχύτητες ως 1 Gbit 
και
στην ποιο χαμηλή τιμή της αγοράς

TOP AGENCY artistic - models

Το TOP AGENCY ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1981. Έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς με αντικείμενο εργασιών την οργάνωση καλλιτεχνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων. Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και στις μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, το TOP AGENCY αποτελεί εγγυημένα τον καλύτερο δρόμο επαγγελματικής αποκατάστασης για νεοεμφανιζόμενους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, μοντέλα στο χώρο τις show biz, μόδας, μουσικής, θεάματος και διαφήμισης..

TOP AGENCY artistic-models

Το TOP AGENCY ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1981. Έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς με αντικείμενο εργασιών την οργάνωση Καλλιτεχνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων. Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και στις μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, το TOP AGENCY αποτελεί εγγυημένα τον καλύτερο δρόμο επαγγελματικής αποκατάστασης για νεοεμφανιζόμενους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, μοντέλα στο χώρο τις show biz, μόδας, μουσικής, θεάματος και διαφήμισης..

Σελίδες

Νομός

Περιοχή

iport.gr