ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Athina luxury villas chania

Athina luxury villas chania

Kάθε βίλλα διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ στο πρώτο όροφο καθώς και ιδιωτική πισίνα. Επιπλέον όλες οι βίλλες φυλάσσονται ώστε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τις βόλτες στην όμορφη Κρήτη

Athina luxury villas chania

Οι βίλλες χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας και υψηλής ποιότητας. Κάθε βίλλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, barbecue, άπλετους κήπους και μεγάλες βεράντες για να απολαμβάνετε την συγκλονιστική θέα.

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το Hotel Nostos σας προσφέρει όλες τις ανέσεις (ατομικό μπάνιο, α/c, κουζίνα, ψυγείο, τηλέφωνο, φαξ). Εδώ έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να γνωρίστετε την Κριτική φιλοξενία.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Το ξενοδοχείο Filoxenia βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια περιοχή του κέντρου των Χανίων, το Κουμ Καπί. Σε απόσταση μόλις 25μ. από την ακτή, 400μ. από την πλατεία της κεντρικής αγοράς και 500μ.

ΣΤΗΒΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞ. - KASTELI STUDIOS

Η περιοχή μας: Τα Kasteli Studios και διαμερίσματα βρίσκονται στο Λόφο Καστελίου εντός της Παλίας Πόλης των Χανίων. Ο λόφος Καστέλι είναι ένα από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χόρους καθώς εδώ έχουν βρεθεί κεραμικές πλάκες με γραμμική τύπου Β' κατά την ΕλληνοΣουηδική ανασκαφή. Γύρω στο 1000 π.χ. κατασκευάστηκε ένα αμυντικό τοίχος για να προστατέψει το μοναστήρι, που είχε ήδη δημιουργηθεί πάνω στο λόφο, από τους εισβολείς.

Σελίδες

Νομός

iport.gr