Ανιχνευτές

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.Ε

Η εταιρία DW Σταυριανός Electronics με την δυνατή παρουσία της στον χώρο των ηλεκτρονικών από το 1961, με τα υψηλής τεχνολογίας υλικά που διαθέτει, την πολυετή πείρα της και την συνεχή ενημέρωσή της στην σύγχρονη τεχνολογία, απέκτησε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών της. Σήμερα διαθέτει και υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων, όπως συστήματα ασφαλείας (CCTV - κάμερες παρακολούθησης, συναγερμοί), αυτοματισμούς - τηλεχειρισμούς, ναυτιλιακό εξοπλισμό (marine), επαγγελματικό ήχο (ηχεία, ενισχυτές, μικρόφωνα κ.λ.π.) και ψηφιακή τηλεόραση (Digea)

NEWTECH PACK - ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧ.

Εμπόριο και Τεχνική Υποστήριξη Μηχανημάτων Συσκευασίας. Μηχανήματα για την συσκευασία προϊόντων σε κενό αέρος (VACUUM) - τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Ετικετέζες αυτοκόλλητης ετικέτας. Ανιχνευτές μετάλλων (METAL DETECTOR). Ελεγκτές βάρους (CHECK WEIGHER). Αναλώσιμα Υλικά συσκευασίας. Συντήρηση γραμμών παραγωγής.

Karras Home

Η εταιρεία Καρράς Home ξεκίνησε δυναμικά από το 2000 στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων θέρμανσης ψύξης. Σε ένα κτήριο 250τ.μ. διαθέτουμε μια τεραστία γκάμα προϊόντων που αφορούν τους παρακάτω τομείς:χρώματα-σιδηρικά είδη υγιεινής-υδραυλικά εξαρτήματα και γενικά ότι έχει σχέση με το σπίτι για επαγγελματίες και ιδιώτες.

4tec ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ζούμε σε μια εποχή όπου η εγκληματικότητα σημειώνει έντονη έξαρση.Η 4TEC SECURITY, εταιρία παροχής συστημάτων ασφαλείας, ειδικεύεται σε συστήματα συναγερμού καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η 4TEC SECURITY λειτουργεί υπό της διατάξεις του Ν.3707/08, που διέπει τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, με άδεια λειτουργίας από το Υπ. Εσωτερικών.Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε στις απορίες σας.

ΛΙΑΔΑΚΗΣ Γ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ

Χρήστος Απ. Παπαγεωργίου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ.H Lab Solutions είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού από τα τέλη του 2010.Παρέχει μια μεγάλη γκάμα αναλώσιμων, καθώς και διάφορα επιστημονικά όργανα για αναλυτικά και μικροβιολογικά εργαστήρια.Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης παρουσίας μας στο χώρο ειναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και οι προσιτές τιμές των υπηρεσιών που παρέχουμε.

iport.gr