Αυτοματισμοί

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

ΙΕΠΥΑ Μελετών & Εγκαταστάσεων Υψηλής...

Η εταιρία T-Square Engineering Solutions ΕΠΕ σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και υποστηρίζει Ολοκληρωμένες Λύσεις και Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας στους τομείς της Ασφάλειας, των Τηλεπικοινωνιών, των Αυτοματισμών και της Πληροφορικής.Συνεργάζεται με αξιόπιστους και αναγνωρισμένους κατασκευαστές προϊόντων και υλικών και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιείται, ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να παρέχει τις βέλτιστες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους υψηλής τεχνικής κ

FAIR PNEUMATIC

ΕΜΠΟΡΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Αεροσυμπιεστών - Αυτοματισμων πεπιεσμένου αέρα - Αεροστασίων & Δικτύων διανομής πεπιεσμένου αέρος - Μηχανημάτων βουλκανιζατέρ - Συνεργείων.

EUROTECH I.T.S LTD

Η EUROTECH Innovative Technology Solutions Ltd ιδρύθηκε εν έτει 2009 και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς της εταιρίας αποτελεί η προσεγμένη, άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, έχοντας πάντα ως κύριο άξονα την άρτια τεχνογνωσία καθώς και την εκπαιδευτική αλλά και επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών της.

DIMOTRANS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Η DIMO TRANS ιδρύθηκε το 1998 , σε συνέχεια των δραστηριοτήτων του εκτελωνιστικού γραφείου Γεώργιος Δημόπουλος με έτος λειτουργίας το 1970.Τα κεντρικά γραφεία μας είναι στον Πειραιά.Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένο SERVICE σ'όλα τα επίπεδα της μεταφοράς ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (οδικό - ναυτιλιακό - αεροπορικό - εσωτερικές μεταφορές - αποθηκεύσεις - εκτελωνισμοί - εφόδια πλοίων - οικοσκευές μετοικούντων - μετακομίσεις - συσκευασίες).Η DIMO TRANS αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς , διατηρώντας σαν βασική αρχή την προσφορά ολοκληρωμένων ποιοτικών λύσεων στα μέτρα του πελάτη και βασιζόμενη π

ΑΡ.ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - MASTER electric...

Κατασκευή & εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού. Επαγγελματικοί ροοστάτες dimmer φωτισμού και κινητήρων.

Thermoplan Art ltd

Η Thermoplan Art ιδρύθηκε το 1995 από ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού για πάνω από 20 χρόνια. Πρωταρχικός σκοπός της Thermoplan Art ήταν η κάλυψη των απαιτήσεων σε πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης και σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, προσφέροντας στην ελληνική αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΛΙΑΔΑΚΗΣ Γ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ Ν. - ΤΣΟΚΟΣ Θ. ΟΕ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς:* των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εγκαταστάσεων* των βιομηχανικών και κτιριακών αυτοματισμών* των κατασκευών και ανακαινίσεωνΕπιπλέον παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας (συναγερμός, πυρασφάλεια, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, πιστοποιητικά πυρασφάλειας και πυροπροστασίας).Εξειδικευόμαστε στο βιομηχανικό αυτοματισμό και ειδικότερα στη μελέτη και στον προγραμματισμό PLC και SCADA.Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κτιριακών οικιακού αυτοματισμού.

ΜΑΡΙΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ειδικευμένος Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός Τ.Ε.Στην Αττική και στη Χαλκίδα. Συντηρήση,επεκτάση,επισκευή στα Δίκτυα τηλεφωνίας,υπολογιστών,πυρανίχνευσης,access control για ξενοδοχεία,εταιρείες,γραφεία.

Χ.ΒΑΡΔΑΞΟΓΛΟΥ-Α. ΚΙΟΥΚΑΣ Ο.Ε

Ηλεκτρονικά, gadgets υψηλή τεχνολογία, περιφερειακά pc, τηλεκοντρόλ, τροφοδοτικά, κεραίες, μικροσυσκευές, δορυφορικά, τηλεφωνία, φωτογραφικά κ.λ.π.

iport.gr