ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πανεπιστημιακά Ιδιαίτερα Στεργίου

Φροντιστήριο για πολυτεχνικές σχολές

Plagiarism-checker

Η εταιρεία plagiarism-checker.gr ελέγχει για λογοκλοπή σε φοιτητικές εργασίες, κείμενα και ιστοσελίδες με στόχο την διασφάλιση της πρωτοτυπίας και της ακαδημαϊκής ακεραιότητας.

Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις

Είμαστε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις και κύριο μέλημά μας είναι η υποστήριξη φοιτητών. Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας και χαμηλής κοστολόγησης. Αναλαμβάνουμε και πτυχιακές εργασίες!

Σχολή χορού

Σχολή Χορού Λυδία Κάγιου

Η Σχολή Χορού Λυδία Κάγιου είναι μία αναγνωρισμένη σχολή χορού, σύγχρονη που παρέχει άρτιες σπουδές με άριστη εξυπηρέτηση. Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και προσφέρουμε την καλύτερη εκπαίδευση για όλους εκείνους που αγαπάνε το χορό ή που θέλουν απλά να γυμναστούν συνδυάζοντας την άσκηση και διασκέδαση ταυτόχρονα.
Στην Σχολή Χορού Λυδία Κάγιου διδάσκεστε μια ποικιλία ομαδικών μαθημάτων:
Μουσικοκινητική αγωγή (από 3 ετών).
Κλασικό μπαλέτο: • Τμήματα παιδικά όλων των βαθμίδων. •Τμήματα ενηλίκων : αρχάριοι και προχωρημένοι. Σύγχρονος χορός (Limon, Graham, Release).

Φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ...

Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Ολιγομελή τμήματα.
Κλειστά γκρουπ μαθητών.
Όλα τα μαθήματα.

Τηλ. 22310 34510.

Πλατεία Ελευθερίας 3, Λαμία.
Υπεύθυνος σπουδών : Γιάννης Τσουράκης.

Σχολή οδηγών Κυριακίδης Κυριάκος

Σχολή οδηγών Κυριακίδης Κυριάκος
Πατριάρχου Γρηγορίου Ζ' 5
62125 Σέρρες
2321020130
6936879393

'ΕΞΕΛΙΣΣΕΙΝ'

Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία , Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία , Ελλειμματική Προσοχή - Υπερκινητικότητα , Ψυχολογική και Παιδοψυχριατρική Υποστήριξη , Συμβουλευτική Γονέων και Παιδιών , Επαγγελματικός Προσανατολισμός , Θεραπεία Μέσω Τέχνης και Τεχνολογίας , Οργάνωση και Καθοδήγηση Μελέτης , Ψυχολογία , Ψυχομετρία , Εκπαίδευση Ενηλίκων , Παιδαγωγική , Αντισταθμιστική Αγωγή , Ειδική Αγωγή

ΑΓΩΓΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Σελίδες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νομός

iport.gr