ΕΜΠΟΡΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. & Μ. -...

Ηλεκτρολογικός και βιομηχανικός εξοπλισμός, περιελίξεις μοτέρ.

EDY electronics

Σχεδιασμός ηλεκτρονικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών.
Συσκευές τηλεχειρισμού / τηλεειδοποίησης και αυτoματισμού "GAT-1/2"

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

PADULIAS design

Κατασκευάζουμε χειροποίητους καναπέδες που συνδυάζουν ποιοτικά υλικά και καινοτόμες τεχνολογίες με έμφαση στην λεπτομέρεια.
Μοντέρνα ή κλασικά σχέδια από μασίφ οξιά για τους σκελετούς των καναπέδων, πούπουλο και αφρώδη λάστιχα
για τα μαξιλάρια τους και υφάσματα αδιάβροχα και αλέκιαστα.

Heliosystems

Φωτοβολταικα Heliosystems

Αποκλειστικό αντικείμενο της εταιρείας, είναι η τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων και η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με 100% εγγυημένη απόδοση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός φωτοβολταϊκού έργου. Ξεκινάει με την αδειοδότηση του φωτοβολταϊκου σταθμού και καταλήγει στην κατασκευή αξιόπιστων και ποιοτικών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο των φωτοβολταϊκών η Heliosystems μπορεί να σας καθοδογήσει στην ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης επένδυσης.

Είδη κιγκαλερίας Βλάχος

Κατάστημα πώλησης πόμολων, κουρτινόξυλων, ειδών τζακιού κ.α. Η σελίδα μας στο διαδίκτυο [Spam Filter]

ΥΔΡΟΝΕΤ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε είδη θέρμανσης κλιματισμού - υδραυλικά είδη καθώς και εξοπλισμό πισίνας. Περιηγηθείτε στην έκθεση μας για είδη υγιεινής και πλακάκια και δείτε από κοντά πάνω από 20 στημένα μπάνια !!!

ΥΔΡΟΝΕΤ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε είδη θέρμανσης κλιματισμού - υδραυλικά είδη καθώς και εξοπλισμό πισίνας. Περιηγηθείτε στην έκθεση μας για είδη υγιεινής και πλακάκια και δείτε από κοντά πάνω από 20 στημένα μπάνια !!!

Digital OFFICE - Ψηφιακό Γραφείο

Το Digital OFFICE, το 1ο ψηφιακό γραφείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, βάζει την ψηφιακή εποχή στην καθημερινότητα σου. Δημιουργήθηκε για να σου προσφέρει μια γκάμα σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσίων, όπως ψηφιακές και διοικητικές συναλλαγές με το κράτος, υποστηρικτικές φορολογικές υπηρεσίες, αιτήσεις εργασίας καθώς και υπηρεσίες φωτοαντιγραφής και ψηφιοποίησης scan με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Με μεγάλη πείρα και αξιοπιστία στις παραπάνω υπηρεσίες, το Digital OFFICE υποσχέται να βελτιώσει την καθημερινότητα σου στη νέα ψηφιακή εποχή. Επισκεφτείτε μας σήμερα στο κέντρο της πολής!

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

Φωτογραφείο Κουνουπιδιανά Pixelart photography

Φωτογραφείο Κουνουπιδιανά Pixelart photography
Υπηρεσίες φωτογράφισης Γάμου βάφτισης ,
φωτογραφίες για διαβατήριο ταυτότητας πάσο γενικής χρήσης
εκτυπώσεις σε κουπες καμβά πάζλ και φωτογραφίες μεγαλων διαστάσεων

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η εταιρεία Ιωάννου Ιωαν. Νικόλαος ιδρύθηκε το 1996 από τον Ιωάννη Ιωάννου πατέρα και τους γιόυς του Νίκο & Γιώργο και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των ανταλλακτικών ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στην Βόρεια Ελλάδα. Είμαστε μια οικογειακή επιχείρηση που προερχόμαστε απο πατέρα τεχνίτη οικιακών συσκευών απο το 1973 οπότε και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και στεγαζόμαστε σε ιδιώκτητους χώρους 280 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Αμύντα 4.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΥΣΑ - Watersupply.gr

Εμπορική εταιρεία ειδών ύδρευσης -άρδευσης -Βιομηχανικά είδη- Αντλίες online επιχείρηση

Σταράκια

Starakia.gr

Ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών στην Χίο. Δραστηριοποιείται από το 2012 με ευρεία γκάμα sneakers αλλά και ρούχων και αξεσουάρ.

Τσάκωνας Παναγιώτης Δομικά Yλικά &...

Σε εμάς θα βρείτε θερμοπρόσοψη, γυψοσανίδες, πετροβάμβακες, τούβλα, ορθομπλόκ, χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά, αδρανή, περιφράξεις, πέτρες Καρύστου-Καβάλας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, επισκευαστικά υλικά, υλικά ενίσχυσης, deck δαπέδου, περίφραξης, στεγανωτικά,υγρομονωτικά, ασφαλτόπανα, κεραμίδια, ytong, είδη ατομικής προστασίας, εργαλεία, ναυτιλιακά χρώματα, τσιμέντα, αποστραγγιστικά υλικά, ασφαλτικά κεραμίδια, διακοσμητικά υλικά, τσιμεντένια πλακάκια, σοβάδες, είδη υγιεινής, κυβόλιθους, βελτιωτικά σκυροδέματος και άλλα πολλά υλικά κορυφαίας ποιότητας. Τέλος για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, του γραφείου, των ενοικιαζόμενων κατοικιών ή του σπιτιού σας, διαθέτουμε και κάδους για μπάζα.

ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ Ο.Ε - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού από το 1995. Από την ίδρυση της, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, τόσο στον τομέα του λιανικού όσο και του χονδρικού εμπορίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Το 2005, σε συνέχεια της εξέλιξης, δημιουργείται το υποκατάστημα μας στην περιοχή του Λουτρακίου, καταλαμβάνοντας ένα σημαντικό κομμάτι στην αγορά της Κορινθίας.

εξοπλιστικη ελλαδος λογοτυπο

Εξοπλιστική Ελλάδος

Επαγγελματικός και οικιακός εξοπλισμός εστίασης

ΦΑΡΤΕΞ ΕΠΕ

Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού Επαγγελματικών Πλυντηρίων για περισσότερο από 60 χρόνια. Επιλέγουμε ανάμεσα σε κορυφαίους κατασκευαστές, εισάγουμε, μεταπωλούμε και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε μηχανήματα από όλο το κόσμο, με βασικά κριτήρια την καινοτομία, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία ανάλογα με τις ανάγκες του.

The Art of Well Being...

ΛΕΩΝ ΣΤΡΩΜ - effiesNEST Nestoridou Home

The Art of Well Being...

Κατάστημα Στρωμάτων, Λευκών Ειδών, Επίπλων.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ταπετσαρίας και το ντύσιμο επίπλων κατόπιν παραγγελίας.

Paralagi Active Sports - Hall Of Sports

Paralagi Active Sports - Hall Of Sports

Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αθλητικών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. UNDER ARMOUR, PUMA, ADIDAS, SAUCONY, MIZUNO, GSA, BAYA και άλλα. Ακόμα ορειβατικά είδη, παπούτσια outdoor, σακίδια, ρουχισμός ski σε μεγάλη ποικιλία και σούπερ τιμές. Τεχνικά ρούχα και παπούτσια για όλους! Ανδρικά γυναικεία και παιδικά. Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50 ευρώ, χωρίς επιπλέον κόστος αντικαταβολής!

SafetyNET Logo

Safety NET

Security & Networks Appliances

Εφαρμογές Δικτύων και Συστημάτων ασφαλείας

 

Στη Safety NET πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η δικτύωση είναι δικαίωμα όλων. Εγκαθιστούμε τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας και καταγραφής από τους καλύτερους κατασκευαστές με γνώμονα την ποιότητα, την απόδοση και την ευκολία χρήσης. Χτίζουμε υποδομές δικτύων με εξοπλισμό που βελτιώνει την καθημερινότητά σας στον ψηφιακό κόσμο και σας κρατάει ασφαλείς από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Σελίδες

ΕΜΠΟΡΙΟ

Νομός

iport.gr