ΕΜΠΟΡΙΟ

CASA DI CALZE

Casa Di Calze Εσώρουχα, Πιτζάμες, Καλσόν, Κάλτσες, Μαγιό, Φόρμες και ενδύματα μόδας.
Το κατάστημα Casa Di Calze άνοιξε τον Αύγουστο του 1984, η εταιρεία μας τότε μικρή κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη αφοσίωση να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω της χρήση των καλύτερων υλικών, των προσιτών τιμών, των μοντέρνων και υψηλής ποιότητας μοντέλων εσωρούχων, ύπνου και μαγιό.

Success Casa Di Calze

Είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων:

DATALIFE HIS

Ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για τον κλάδο της Υγείας (Ιδιωτικές Κλινικές, Νοσοκομεία, Μ.Φ.Η.,ΚΑΑ, Μ.Τ.Ν κ.ά).

Υφασμα με το μετρο

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ

Η ειδικευσή μας από το 1957, στην καταστευή ρούχων μας καθιστά αξιόπιστους και τους πλέον ειδικούς στη ποιότητα του υφασματος. Η συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου μας παρέχουν την δυνατοτητα να σας προσφέρουμε μέγαλη ποικιλία υφασματων σε άκρως χαμηλές τιμές. Η δική σας ζήτηση μας κάνει να αναπτυσσόμαστε συνέχως για να σας εξυπηρετούμε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο.

Κινητρό μας η εμπιστοσύνη σας ! σκοπός μας η άψογη συνεργασια και η ειλικρινεια με τους πελατες μας.

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

https://flowershopping.gr/

https://flowershopping.gr/

Ανθοπωλείο,Αποστολή λουλουδιών,e shop,online παραγγελίες,ανθοσυνθέσεις για μαιευτήρια,δεξιώσεις,κόκκινα τριαντάφυλλα,μπουκέτα,μπαλόνια,σοκολατάκια

διαφημιστικα μπλουζακια, μπλουζακια με εκτυπωση, στυλο με εκτυπωση

Screenprint.gr Εκτυπώσεις μεταξοτυπίας

Η εταιρεία Screenprint.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που ειδικεύεται στην εκτύπωση ρούχων για διαφήμιση.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. & Μ. -...

Ηλεκτρολογικός και βιομηχανικός εξοπλισμός, περιελίξεις μοτέρ.

EDY electronics

Σχεδιασμός ηλεκτρονικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών.
Συσκευές τηλεχειρισμού / τηλεειδοποίησης και αυτoματισμού "GAT-1/2"

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

PADULIAS design

Κατασκευάζουμε χειροποίητους καναπέδες που συνδυάζουν ποιοτικά υλικά και καινοτόμες τεχνολογίες με έμφαση στην λεπτομέρεια.
Μοντέρνα ή κλασικά σχέδια από μασίφ οξιά για τους σκελετούς των καναπέδων, πούπουλο και αφρώδη λάστιχα
για τα μαξιλάρια τους και υφάσματα αδιάβροχα και αλέκιαστα.

Heliosystems

Φωτοβολταικα Heliosystems

Αποκλειστικό αντικείμενο της εταιρείας, είναι η τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων και η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με 100% εγγυημένη απόδοση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός φωτοβολταϊκού έργου. Ξεκινάει με την αδειοδότηση του φωτοβολταϊκου σταθμού και καταλήγει στην κατασκευή αξιόπιστων και ποιοτικών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο των φωτοβολταϊκών η Heliosystems μπορεί να σας καθοδογήσει στην ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης επένδυσης.

Είδη κιγκαλερίας Βλάχος

Κατάστημα πώλησης πόμολων, κουρτινόξυλων, ειδών τζακιού κ.α. Η σελίδα μας στο διαδίκτυο [Spam Filter]

ΥΔΡΟΝΕΤ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε είδη θέρμανσης κλιματισμού - υδραυλικά είδη καθώς και εξοπλισμό πισίνας. Περιηγηθείτε στην έκθεση μας για είδη υγιεινής και πλακάκια και δείτε από κοντά πάνω από 20 στημένα μπάνια !!!

ΥΔΡΟΝΕΤ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε είδη θέρμανσης κλιματισμού - υδραυλικά είδη καθώς και εξοπλισμό πισίνας. Περιηγηθείτε στην έκθεση μας για είδη υγιεινής και πλακάκια και δείτε από κοντά πάνω από 20 στημένα μπάνια !!!

Digital OFFICE - Ψηφιακό Γραφείο

Το Digital OFFICE, το 1ο ψηφιακό γραφείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, βάζει την ψηφιακή εποχή στην καθημερινότητα σου. Δημιουργήθηκε για να σου προσφέρει μια γκάμα σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσίων, όπως ψηφιακές και διοικητικές συναλλαγές με το κράτος, υποστηρικτικές φορολογικές υπηρεσίες, αιτήσεις εργασίας καθώς και υπηρεσίες φωτοαντιγραφής και ψηφιοποίησης scan με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Με μεγάλη πείρα και αξιοπιστία στις παραπάνω υπηρεσίες, το Digital OFFICE υποσχέται να βελτιώσει την καθημερινότητα σου στη νέα ψηφιακή εποχή. Επισκεφτείτε μας σήμερα στο κέντρο της πολής!

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

Φωτογραφείο Κουνουπιδιανά Pixelart photography

Φωτογραφείο Κουνουπιδιανά Pixelart photography
Υπηρεσίες φωτογράφισης Γάμου βάφτισης ,
φωτογραφίες για διαβατήριο ταυτότητας πάσο γενικής χρήσης
εκτυπώσεις σε κουπες καμβά πάζλ και φωτογραφίες μεγαλων διαστάσεων

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η εταιρεία Ιωάννου Ιωαν. Νικόλαος ιδρύθηκε το 1996 από τον Ιωάννη Ιωάννου πατέρα και τους γιόυς του Νίκο & Γιώργο και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των ανταλλακτικών ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στην Βόρεια Ελλάδα. Είμαστε μια οικογειακή επιχείρηση που προερχόμαστε απο πατέρα τεχνίτη οικιακών συσκευών απο το 1973 οπότε και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και στεγαζόμαστε σε ιδιώκτητους χώρους 280 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Αμύντα 4.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΥΣΑ - Watersupply.gr

Εμπορική εταιρεία ειδών ύδρευσης -άρδευσης -Βιομηχανικά είδη- Αντλίες online επιχείρηση

Σταράκια

Starakia.gr

Ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών στην Χίο. Δραστηριοποιείται από το 2012 με ευρεία γκάμα sneakers αλλά και ρούχων και αξεσουάρ.

Σελίδες

ΕΜΠΟΡΙΟ

Νομός

iport.gr