ΕΜΠΟΡΙΟ

iceforce_pagakia

ICEFORCE ΠΑΓΑΚΙΑ

H εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση παγοκύβων, με την εμπορική ονομασία ICEFORCE. Λειτουργούμε μία σειρά από νέες παγομηχανές ICEMATIC και SCOTSMAN. Πρόκειται για μηχανές με υψηλή παραγωγική ικανότητα, με τεχνολογία ανάδευσης, ιδανικές για σκληρά νερά (άλατα - ασβέστιο), με προδιαγραφές και πιστοποιητικά Ευρώπης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λειτουργούν καθημερινά και παράγουν παγοκύβους έτοιμους σε σακούλες.

AUTOMOTOLAND KYMCO ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών για εσάς και για τη μοτοσυκλέτα σας.Πωλήσεις μοτοσυκλετών KYMCO καινούργιων-μεταχειρισμένων καθώς και όλων των εταιρειών . Πωλήσεις γνήσιων ανταλλακτικών KYMCO καινούργιων-μεταχειρισμένων
Εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών KYMCO

Action Dog

-Εκπαίδευση σκύλων: Συντροφιάς-Εργασίας- Κυνηγετικών.
Προεκπαίδευση κουταβιών
Βασική υπακοή
Προχωρημένη εκπαίδευση
Άρνηση τροφής
Εκπαίδευση ευκινησίας
Εκμάθηση tricks''
Διόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών
Φύλαξη χώρων
Σωματοφυλακή
-Φιλοξενία Ξενοδοχείο Σκύλων

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Προμηθεύουμε τους πελάτες μας super markets, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, χώρους εστίασης, κλπ με κάθε είδους κρέας (όπως βόειο, χοιρινό, αιγοπρόβειο και πουλερικών) σε μεγάλη ποικιλία και πάντα με υψηλή ποιότητα.

ΕΤΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

REAL STROM

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

www.ergo-tel.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΙΖΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΡΓΕΙΑΚΑ Κ,Τ,Λ Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Το κύριο αντικείμενο μας είναι η προώθηση ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ και συναφών ειδών. Η εταιρία μας βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων σε ηλεκτρολογικο - ηλεκτρονικο υλικο.

lightideas

_p_ Soon....._/p_

Σελίδες

ΕΜΠΟΡΙΟ

Νομός

iport.gr