ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες -...

DeBug Pest Control, με εμπειρία ετών, δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες καταπολέμησης παρασίτων, απολύμανσης σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, σε υπηρεσίες και προϊόντα πυρασφάλειας, στη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υγιεινής και αρωματισμού, όπως επίσης και στη σύνταξη διαγραμμάτων ροής και τεχνικών εκθέσεων. Η εταιρεία DeBug Pest Control παρέχει ασφαλείς λύσεις, για κάθε είδους πρόβλημα καθώς εφαρμόζει Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest Management).

CB-CLIMA

Η εταιρεία μας είναι αφιερωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που βελτιώνουν τη ζωή των πελατών μας. Με μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, αντιλαμβανόμαστε την προσέγγιση των απαιτήσεων κάθε πελάτη και προσφέρουμε λύσεις που προσαρμόζονται στις ατομικές τους ανάγκες. Εάν αναζητάτε λύσεις που συνδυάζουν την τεχνολογία, την απόδοση και την άνεση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις προσδοκίες σας.

24 ώρες το 24ωρο, 7 ήμερες την εβδομάδα

Έμπειρος Δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ...

- Ποινικολόγος εξειδικευμένος σε όλο το φάσμα του Ποινικού Δικαίου
- Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών
- Μέλος της ομάδας Δικηγόρων του ΚΕΘΕΑ
- τ. Νομικός σύμβουλος στην ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ για θέματα προσφύγων και μεταναστών

Πολύ μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε υποθέσεις που αφορούν:

-Ναρκωτικά & Ποινικό Δίκαιο (Εγκλημ.Οργανώσεις,Αποφυλακίσεις,Αυτόφωρα αδικήματα,συγχωνεύσεις ποινών,,προκαταρκτική εξέταση,προανάκριση-ανάκριση,Δίκαιο Ανηλίκων,Όπλα,κλοπές,κλπ)

modernmovers.gr

Εταιρεία μεταφορών μετακομίσεων με εδρα την Αθήνα

modernmovers.gr

Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα με συνέπεια και ασφάλεια

Λογιστής φοροτεχνικός Α τάξης Σκόρδας Κωνσταντίνος, ειδικότητα ΕΝΑΡΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΟΡΓΑΝΩΣ

Σκόρδας Κωνσταντίνος Taxisgov.gr

Λογιστής φοροτεχνικός Α τάξης,
Σκόρδας Κωνσταντίνος.
ΕΝΑΡΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ , Ι.Κ.Ε. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Taxisgov.gr , TaxIncome.gr

Dimitra Sun, Kopanos EE

Μελέτη και Εγκατάσταση Net Metering

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης ηλιακών πάνελ για να σας βοηθήσει να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα και να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας. Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει ένα προσαρμοσμένο σύστημα ηλιακής ενέργειας που καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Χρήστος Βιολέτης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Christos Violetis - Business Consultant

Ο κ. Χρήστος Βιολέτης είναι ειδικός στην κερδοφορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σπούδασε μάρκετινγκ και οικονομική ανάλυση στις ΗΠΑ όπου έκανε καριέρα ως σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά και ως επιχειρηματίας ο ίδιος. Η κερδοφορία μιας επιχείρησης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βασικός παράγοντας είναι το μάρκετινγκ που κάνετε στην επιχείρησή σας. Ένας απλός επαγγελματίας της διαφήμισης δεν αρκεί για να κλείσει τις τρύπες σε μια επιχείρηση που χάνει κέρδη, ακόμα κι αν είναι σε θέση να τα αυξήσει.

διαφημιστικα μπλουζακια, μπλουζακια με εκτυπωση, στυλο με εκτυπωση

Screenprint.gr Εκτυπώσεις μεταξοτυπίας

Η εταιρεία Screenprint.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που ειδικεύεται στην εκτύπωση ρούχων για διαφήμιση.

Dj George Nikas

Είμαι ο Dj George Nikas,ένας επαγγελματίας Dj γάμων πλήρως εξοπλισμένος για κάθε κοινωνική εκδήλωση.Με έδρα την Θεσσαλονίκη και έχοντας εμπειρία 20 χρόνων σε εκδηλώσεις πάσης φύσεως,τεράστιας μουσικής γκάμας, πάνω από 25χρόνια επαγγελματικής παρουσίας σε νυκτερινά μαγαζιά και private parties είμαι στην προνομιούχα θέση να διασκεδάζω τα νιόπαντρα ζευγάρια με τη καλύτερη ποιότητα ήχου (ΗΚ) και φωτισμού για γαμήλιες εκδηλώσεις με στυλ και επίπεδο.Μια τηλεφωνική επικοινωνία είναι αρκετή για να διαπιστώσετε και Εσείς!

ΣΤΥΛΑΣ. ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ -- ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΑ ΣΤΥΛΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:. ΓΕΡΑΝΟΙ , ΦΟΡΤΗΓΑ , ΠΕΡΕΝΟΦΟΡΑ , ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ , ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ , ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Tech4Net

Tech4Net - Αξίσας Α. Νικόλαος

Η Tech4Net ιδρύθηκε το 2009 και έκτοτε καλύπτουμε τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών στους τομείς της Πληροφορικής και του Διαδικτύου. Η πολυετής εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας, αποτελεί εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων λύσεων που προτείνουμε.

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση,...

Έχετε προβλήματα υγρασίας ή μούχλας στο σπίτι σας ;

Με εξειδίκευση στις Μονώσεις ταρατσών και με πολυετή εμπειρία , έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων αλλά και συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες ,σας δίνω ολοκληρωμένες προτάσεις με άριστα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώ τα καλύτερα μονωτικά υλικά ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία την μούχλα και να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα για (πετρέλαιο ,ηλεκτρικό ρεύμα , φυσικό αέριο , κτλ)

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση,...

Έχετε προβλήματα υγρασίας ή μούχλας στο σπίτι σας ;

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση, Στεγανοποίηση

Με εξειδίκευση στις Μονώσεις ταρατσών και με πολυετή εμπειρία , έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων αλλά και συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες ,σας δίνω ολοκληρωμένες προτάσεις με άριστα αποτελέσματα.

XATZHKLEIDARASdoors

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο τις σιδηροκατασκευές. Από το 1981 μπήκε στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και τοποθέτηση πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων σε νεο-ανεγειρόμενες οικοδομές καθώς και την αντικατάσταση των παλαιών πορτών και παραθύρων με νέα πιστοποιημένα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Οι πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα πιστοποιημένα και προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

γραφειο γνωριμιων, γραφειο συνοικεσιωω γνωριμιες ξενες γυναικες

INTERNATIONALDATE

Γνωριμίες Γάμου Μολδαβία | Ουκρανία Ρωσία Τσεχία | Σερβία Λιθουανία Ρουμανία
'Αμεσα γνωριμίες Βουλγαρία Λευκορωσία Σλοβακία Λετονία

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. & Μ. -...

Ηλεκτρολογικός και βιομηχανικός εξοπλισμός, περιελίξεις μοτέρ.

EDY electronics

Σχεδιασμός ηλεκτρονικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών.
Συσκευές τηλεχειρισμού / τηλεειδοποίησης και αυτoματισμού "GAT-1/2"

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

AMCO - Food Safety & Pest Control

Στην AMCO, είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τους πελάτες μας με:
-τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεντομώσεων/απολυμάνσεων/μυοκτονίας,
-με αξιόπιστες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού
-και με μελετες τροφίμων (BRC, HACCP, ISO 22000).

Η ομάδα μας διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία εκτεταμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση των προσβολών από παράσιτα. Eξειδίκευση σε καταστήματα μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες, αποθήκες, σχολεία/φροντιστήρια και γυμναστήρια, κλινικές/νοσοκομεία καθώς και πλοία.

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ // ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -...

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ σε ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (πολιτικό άσυλο, άδειες διαμονής, προστασία από κράτηση και από απέλαση κλπ. ).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (διαζύγια, γονική μέριμνα, επιμέλεια τέκνων , επικοινωνία με τέκνο, διατροφές , κτηματολόγιο, μισθώσεις, κληρονομικό δίκαιο κ.ά. ) ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

24ωρη εξυπηρέτηση σε επείγουσες περιπτώσεις.

Σελίδες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομός

iport.gr