ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR-ATTITUDE by marianthi

Η κ. Μαρία-Ανθή Καρώνη και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες της, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητα σας και όλα αυτά σε ένα πραγματικά ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον.

Οι επώνυμες συνεργασίες καθώς και η συνεχής συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, σας προσφέρουν την εγγύηση για ανανέωση και απόλυτη επιτυχία του look, που ταιριάζει απολύτως σε σας και το γούστο σας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν :

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ GEMSTUDIOS

Στούντιο Ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής Gemstudios – Στο στούντιο ηχογραφήσεων gemstudios θα βρείτε λύσεις για την ηχογράφηση, μίξη, παραγωγή μουσικών κομματιών, μεταγλωττίσεις, ηχοληψία, ενορχηστρώσεις, συνθέσεις μουσικών κομματιών, ηχογράφηση μουσικών οργάνων, εκφωνήσεις, μουσική επένδυση διαφημίσεων, μουσική επένδυση τηλεοπτικών σπότ. Το studio ηχογράφησης gemstudios μπορεί και να ενοικιαστεί ολόκληρο η μέρος αυτού για της ανάγκες ηχογράφησης μπάντας, συγκροτήματος, τηλεοπτικής παραγωγής.

 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας εξυπηρετεί όλη την Πάτρα όλο το 24ωρο. Απόφοιτος της σχόλης τεχνικών εφαρμογών, τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΑΤΕΙ στην Πάτρα. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης, ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου από το έτος 2002. Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” έχοντας πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία αποτελείτε, από έμπειρους ηλεκτρολόγους.

Magnetic Marketing Greece

Μοντέρνες εταιρείες digital marketing που απευθύνονται σε μοντέρνες επιχειρήσεις.

Τη σημερινή εποχή, που είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση, το μάρκετινγκ, και συγκεκριμένα το digital Marketing είναι ότι πιο απαραίτητο. Εμείς στην Magnetic Marketing Greece, είμαστε μια πρωτοποριακή εταιρεία digital marketing στην Αθήνα και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ που είναι, α) κερδοφόρες και β) αποτελεσματικές.

Θέλουμε να είμαστε επένδυση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι κόστος.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT...

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT
ΕΘΝΙΚΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τηλ. 6907304669
email: dekcretalines @ gmail.com
website: facebook.com/kalokyris.metafores/
kalokyris-transport.business.site/

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη - Ανακαίνιση...

Η ανακαίνιση σπιτιού με τη Neadomisi είναι μια σίγουρη επένδυση. Σας βοηθάμε να αποκομίσετε αξία από τις βελτιώσεις στο σπίτι σας, καθώς ανακαινίζουμε το σπίτι σας, την μονοκατοικία σας , το διαμέρισμα σας ή το κατάστημα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων από το 1970. Μετράει άπειρες ώρες  σε εργασίες απόφραξης αποχετευτικών δικτύων, φρεατίων και αγωγών. Η μεγαλύτερη εγγύησή της είναι σαφέστατα οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πιστοί της πελάτες.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ΚΤΛ

TSAVDARIDIS + PARTNERS | ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ + ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Τεχνικό Γραφείο και Οικοδομικές Επιχειρήσεις με την υπογραφή του Ονούφριου Τσαβδαρίδη δραστηροποιούνται από το 1979 στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς και Νομού Θεσσαλονίκης και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των κατασκευών και της πώλησης ακινήτων.

TSAVDARIDIS + PARTNERS | ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ + ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Τεχνικό Γραφείο και Οικοδομικές Επιχειρήσεις με την υπογραφή του Ονούφριου Τσαβδαρίδη δραστηροποιούνται από το 1979 στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς και Νομού Θεσσαλονίκης και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των κατασκευών και της πώλησης ακινήτων.

Η εταιρεία Ελαιοχρωματισμοί Θράκης προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών υψηλής ποιότητας σε οικονομι

Ελαιοχρωματισμοί Θράκης

Η εταιρεία Ελαιοχρωματισμοί Θράκης προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή, στην διάθεση σας με φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε οικονομικές, γρήγορες και εύκολες λύσεις ελαιοχρωματισμών με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή στην ικανοποίηση των πελατών μας, εργοζόμαστε χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Στοχεύουμε την παροχή υπηρεσιών χωρίς προβλήματα με κατανόηση, προκειμένου να παρέχουμε της καλύτερες υπηρεσίες.

OpenSat

συστήματα ασφαλείας , δορυφορικά κεραίες

ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ

H ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ [Spam Filter] , ιδρύθηκε το 1948 και είναι πρωτοπόρος σχεδιαστική, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της Βιομηχανικής Ζύγισης και του Αυτοματισμού.
Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη, σχεδίαση, παραγωγή, εμπορία, πώληση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού για ζύγιση και γενικά ζυγιστικά μηχανήματα & συστήματα. Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον πλήρως τις ανάγκες σας.

Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς και προάστια Αττικής με τη μεταφορική Δρομείς. Η μεταφορική Δρομείς ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά όλων των διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Θα μας βρείτε στο Αιγάλεω σε σύχρονες ιδιόκτητες Αποθήκες στην όδο Λυκαβηττού 1 Τ.Κ 12241

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ PESTSCIENCE

Η PestScience έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των υγειονομικών εφαρμογών, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M.). Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η PestScience κατέχει την απαραίτητη ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους με Α/Α Νο:4958.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ξυλουργικες εργασιες

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Φορτηγά της Αποφράξεις Πειραιάς στον Πειραιά

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος Πειραιάς

Μπορείτε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ με απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και απόλυτοι γνώστες των αποχετεύσεων. Έρχονται πάντα προετοιμασμένοι για να γίνει η δουλειά σωστά και εγγυημένα με άριστα αποτελέσματα. Αποφράξεις Πειραιάς

Φορτηγά της Αποφράξεις Βλάχος

Αποφράξεις απολυμάνσεις Βλάχος Αθήνα

Η Αποφραξεις Αθηνα Βλάχος είναι σε θέση να παρέχει οικιακές και επαγγελματικές υπηρεσίες σχετικά με την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απόφραξη αποχέτευσης σε όλη την περιοχή της Αθήνας.

Ρίζα που βρέθηκε μετά από απόφραξη στο Περιστέρι από την Αποφράξεις Περιστέρι

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Περιστέρι Βλάχος

Η Αποφραξεις Περιστερι προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εδώ και 40 περίπου έτη. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε παρέχοντας σας αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της δυτικής Αττικής.

Φορτηγά αποφράξεις Μαρκόπουλο

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Εξαιτίας της μεγάλης επαγγελματικής της εμπειρίας είναι νούμερο 1 στο χώρο της, αφήνοντας τους υπόλοιπους δεύτερους και με μεγάλη διαφορά. Η Αποφραξεις Μαρκοπουλο χρησιμοποιεί μηχανήματα υπερσύγχρονα όταν όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν ακόμα με βεντούζες και παλιά πιεστικά. Αναλαμβάνει καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο να επιλύσει κάθε είδους πρόβλημα σε οικιακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα συνεργεία της είναι έμπειρα και τέλεια εκπαιδευμένα καθώς είναι συνεργάτες πολλών ετών και όχι πρόσκαιροι και ευκαιριακοί.

Καθαρισμός φρεατίου στην Φιλοθέη από την Αποφράξεις Φιλοθέη

Αποφράξεις Φιλοθέη

Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας ταυτόχρονα τις πιο άριστες υπηρεσίες. Μόλις καλέσετε την Αποφραξεις Φιλοθεη τα πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά των συνεργείων μας είναι πάντα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Βρισκόμαστε στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια και ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, τις συντηρήσεις και τους καθαρισμούς αποχετεύσεων.

Design Chama

Design Chama

Αρχιτεκτονική μελέτη εσωτερικών, εξωτερικών χώρων. Διακόσμηση, ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων.

Σελίδες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομός

iport.gr