ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση,...

Έχετε προβλήματα υγρασίας ή μούχλας στο σπίτι σας ;

Με εξειδίκευση στις Μονώσεις ταρατσών και με πολυετή εμπειρία , έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων αλλά και συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες ,σας δίνω ολοκληρωμένες προτάσεις με άριστα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώ τα καλύτερα μονωτικά υλικά ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία την μούχλα και να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα για (πετρέλαιο ,ηλεκτρικό ρεύμα , φυσικό αέριο , κτλ)

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση,...

Έχετε προβλήματα υγρασίας ή μούχλας στο σπίτι σας ;

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση, Στεγανοποίηση

Με εξειδίκευση στις Μονώσεις ταρατσών και με πολυετή εμπειρία , έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων αλλά και συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες ,σας δίνω ολοκληρωμένες προτάσεις με άριστα αποτελέσματα.

XATZHKLEIDARASdoors

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο τις σιδηροκατασκευές. Από το 1981 μπήκε στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και τοποθέτηση πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων σε νεο-ανεγειρόμενες οικοδομές καθώς και την αντικατάσταση των παλαιών πορτών και παραθύρων με νέα πιστοποιημένα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Οι πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα πιστοποιημένα και προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

γραφειο γνωριμιων, γραφειο συνοικεσιωω γνωριμιες ξενες γυναικες

INTERNATIONALDATE

Γνωριμίες Γάμου Μολδαβία | Ουκρανία Ρωσία Τσεχία | Σερβία Λιθουανία Ρουμανία
'Αμεσα γνωριμίες Βουλγαρία Λευκορωσία Σλοβακία Λετονία

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. & Μ. -...

Ηλεκτρολογικός και βιομηχανικός εξοπλισμός, περιελίξεις μοτέρ.

EDY electronics

Σχεδιασμός ηλεκτρονικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών.
Συσκευές τηλεχειρισμού / τηλεειδοποίησης και αυτoματισμού "GAT-1/2"

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

AMCO - Food Safety & Pest Control

Στην AMCO, είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τους πελάτες μας με:
-τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεντομώσεων/απολυμάνσεων/μυοκτονίας,
-με αξιόπιστες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού
-και με μελετες τροφίμων (BRC, HACCP, ISO 22000).

Η ομάδα μας διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία εκτεταμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση των προσβολών από παράσιτα. Eξειδίκευση σε καταστήματα μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες, αποθήκες, σχολεία/φροντιστήρια και γυμναστήρια, κλινικές/νοσοκομεία καθώς και πλοία.

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ // ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -...

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ σε ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (πολιτικό άσυλο, άδειες διαμονής, προστασία από κράτηση και από απέλαση κλπ. ).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (διαζύγια, γονική μέριμνα, επιμέλεια τέκνων , επικοινωνία με τέκνο, διατροφές , κτηματολόγιο, μισθώσεις, κληρονομικό δίκαιο κ.ά. ) ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

24ωρη εξυπηρέτηση σε επείγουσες περιπτώσεις.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Σοφία Ραϊσάκη

Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης,Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών,
Διαμεσολαβήτρια και Διαιτήτρια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Τομείς ενασχόλησης αστικό ,ποινικό, έλεγχος τίτλων, παράσταση σε συμβόλαια αγοραπωλησιών, μεταναστευτικό, προσφυγικό,
συνταξιοδοτικό κ.α

γεωτρήσεις μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

Γεωτρήσεις - Μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

Γεωτρήσεις - Μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης Αττική - Αθήνα Γεωτρήσεις Υποβρύχιες Αντλίες Νερού – Γεώτρηση Αττικής - Αθήνας και εγκατάσταση με υποβρύχια αντλία γεώτρησης νερού. Τιμή γεωτρήσεων κόστος αντλίας κατόπιν ραντεβού.

γεωτρήσεις-νερού-γεωτρήσεις-γεωθερμίας

Γεωτρήσεις νερού - γεωτρήσεις γεωθερμίας

Γεωτρήσεις νερού - γεωτρήσεις γεωθερμίας Άλιμος, Ανάβυσσος, Αρτέμιδα Λούτσα, Άνοιξη, Ανθούσα, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Εκάλη, Ελληνικό, Καλύβια, Κερατέα, Κορωπί, Κηφισιά, Λαγονήσι, Λαύριο, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Μάκρη, Ντράφι, Παιανία, Παλλήνη, Πεντέλη, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Σαρωνίδα, Σούνιο, Σπάτα, Χαλάνδρι, Χολαργός.

γεωτρησεις νερου

Γεωτρήσεις Δήμας - Γεώτρηση Αντλία Νερού

Γεωτρήσεις Δήμας - Γεώτρηση Αντλία Νερού. Ιδανική εταιρεία για γεωτρήσεις νερού και υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων από το 1958 καθώς ακολουθεί σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές για νέα γεώτρηση ή παλιά γεώτρηση. Ανάμεσα σε πολλές εταιρείες γεώτρησης, η Γεωτρήσεις & Αντλίες Δήμας Παν. Δημήτρης διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο από γεωτρύπανα γεωτρήσεων και αντλίες γεώτρησης. Εμπιστευθείτε τις εργασίες γεωτρήσεων με αθόρυβα και ηλεκτρικά μικρά γεωτρύπανα γεώτρησης και επωφελείται την καλύτερη τιμή στην γεώτρηση νερού.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR-ATTITUDE by marianthi

Η κ. Μαρία-Ανθή Καρώνη και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες της, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητα σας και όλα αυτά σε ένα πραγματικά ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον.

Οι επώνυμες συνεργασίες καθώς και η συνεχής συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, σας προσφέρουν την εγγύηση για ανανέωση και απόλυτη επιτυχία του look, που ταιριάζει απολύτως σε σας και το γούστο σας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν :

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ GEMSTUDIOS

Στούντιο Ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής Gemstudios – Στο στούντιο ηχογραφήσεων gemstudios θα βρείτε λύσεις για την ηχογράφηση, μίξη, παραγωγή μουσικών κομματιών, μεταγλωττίσεις, ηχοληψία, ενορχηστρώσεις, συνθέσεις μουσικών κομματιών, ηχογράφηση μουσικών οργάνων, εκφωνήσεις, μουσική επένδυση διαφημίσεων, μουσική επένδυση τηλεοπτικών σπότ. Το studio ηχογράφησης gemstudios μπορεί και να ενοικιαστεί ολόκληρο η μέρος αυτού για της ανάγκες ηχογράφησης μπάντας, συγκροτήματος, τηλεοπτικής παραγωγής.

 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας εξυπηρετεί όλη την Πάτρα όλο το 24ωρο. Απόφοιτος της σχόλης τεχνικών εφαρμογών, τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΑΤΕΙ στην Πάτρα. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης, ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου από το έτος 2002. Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” έχοντας πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία αποτελείτε, από έμπειρους ηλεκτρολόγους.

Magnetic Marketing Greece

Μοντέρνες εταιρείες digital marketing που απευθύνονται σε μοντέρνες επιχειρήσεις.

Τη σημερινή εποχή, που είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση, το μάρκετινγκ, και συγκεκριμένα το digital Marketing είναι ότι πιο απαραίτητο. Εμείς στην Magnetic Marketing Greece, είμαστε μια πρωτοποριακή εταιρεία digital marketing στην Αθήνα και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ που είναι, α) κερδοφόρες και β) αποτελεσματικές.

Θέλουμε να είμαστε επένδυση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι κόστος.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT...

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT
ΕΘΝΙΚΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τηλ. 6907304669
email: dekcretalines @ gmail.com
website: facebook.com/kalokyris.metafores/
kalokyris-transport.business.site/

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη - Ανακαίνιση...

Η ανακαίνιση σπιτιού με τη Neadomisi είναι μια σίγουρη επένδυση. Σας βοηθάμε να αποκομίσετε αξία από τις βελτιώσεις στο σπίτι σας, καθώς ανακαινίζουμε το σπίτι σας, την μονοκατοικία σας , το διαμέρισμα σας ή το κατάστημα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων από το 1970. Μετράει άπειρες ώρες  σε εργασίες απόφραξης αποχετευτικών δικτύων, φρεατίων και αγωγών. Η μεγαλύτερη εγγύησή της είναι σαφέστατα οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πιστοί της πελάτες.

Σελίδες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομός

iport.gr