ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

AMCO - Food Safety & Pest Control

Στην AMCO, είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τους πελάτες μας με:
-τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεντομώσεων/απολυμάνσεων/μυοκτονίας,
-με αξιόπιστες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού
-και με μελετες τροφίμων (BRC, HACCP, ISO 22000).

Η ομάδα μας διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία εκτεταμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση των προσβολών από παράσιτα. Eξειδίκευση σε καταστήματα μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακές και βιομηχανικές μονάδες, αποθήκες, σχολεία/φροντιστήρια και γυμναστήρια, κλινικές/νοσοκομεία καθώς και πλοία.

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ // ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -...

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ στο αντικείμενο των Ναρκωτικών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ σε ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (πολιτικό άσυλο, άδειες διαμονής, προστασία από κράτηση και από απέλαση κλπ. ).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (διαζύγια, γονική μέριμνα, επιμέλεια τέκνων , επικοινωνία με τέκνο, διατροφές , κτηματολόγιο, μισθώσεις, κληρονομικό δίκαιο κ.ά. ) ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

24ωρη εξυπηρέτηση σε επείγουσες περιπτώσεις.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Σοφία Ραϊσάκη

Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης,Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών,
Διαμεσολαβήτρια και Διαιτήτρια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Τομείς ενασχόλησης αστικό ,ποινικό, έλεγχος τίτλων, παράσταση σε συμβόλαια αγοραπωλησιών, μεταναστευτικό, προσφυγικό,
συνταξιοδοτικό κ.α

γεωτρήσεις μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

Γεωτρήσεις - Μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης

Γεωτρήσεις - Μικρό γεωτρύπανο γεώτρησης Αττική - Αθήνα Γεωτρήσεις Υποβρύχιες Αντλίες Νερού – Γεώτρηση Αττικής - Αθήνας και εγκατάσταση με υποβρύχια αντλία γεώτρησης νερού. Τιμή γεωτρήσεων κόστος αντλίας κατόπιν ραντεβού.

γεωτρήσεις-νερού-γεωτρήσεις-γεωθερμίας

Γεωτρήσεις νερού - γεωτρήσεις γεωθερμίας

Γεωτρήσεις νερού - γεωτρήσεις γεωθερμίας Άλιμος, Ανάβυσσος, Αρτέμιδα Λούτσα, Άνοιξη, Ανθούσα, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Εκάλη, Ελληνικό, Καλύβια, Κερατέα, Κορωπί, Κηφισιά, Λαγονήσι, Λαύριο, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Μάκρη, Ντράφι, Παιανία, Παλλήνη, Πεντέλη, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Σαρωνίδα, Σούνιο, Σπάτα, Χαλάνδρι, Χολαργός.

γεωτρησεις νερου

Γεωτρήσεις Δήμας - Γεώτρηση Αντλία Νερού

Γεωτρήσεις Δήμας - Γεώτρηση Αντλία Νερού. Ιδανική εταιρεία για γεωτρήσεις νερού και υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων από το 1958 καθώς ακολουθεί σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές για νέα γεώτρηση ή παλιά γεώτρηση. Ανάμεσα σε πολλές εταιρείες γεώτρησης, η Γεωτρήσεις & Αντλίες Δήμας Παν. Δημήτρης διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο από γεωτρύπανα γεωτρήσεων και αντλίες γεώτρησης. Εμπιστευθείτε τις εργασίες γεωτρήσεων με αθόρυβα και ηλεκτρικά μικρά γεωτρύπανα γεώτρησης και επωφελείται την καλύτερη τιμή στην γεώτρηση νερού.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR-ATTITUDE by marianthi

Η κ. Μαρία-Ανθή Καρώνη και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες της, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητα σας και όλα αυτά σε ένα πραγματικά ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον.

Οι επώνυμες συνεργασίες καθώς και η συνεχής συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, σας προσφέρουν την εγγύηση για ανανέωση και απόλυτη επιτυχία του look, που ταιριάζει απολύτως σε σας και το γούστο σας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν :

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ GEMSTUDIOS

Στούντιο Ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής Gemstudios – Στο στούντιο ηχογραφήσεων gemstudios θα βρείτε λύσεις για την ηχογράφηση, μίξη, παραγωγή μουσικών κομματιών, μεταγλωττίσεις, ηχοληψία, ενορχηστρώσεις, συνθέσεις μουσικών κομματιών, ηχογράφηση μουσικών οργάνων, εκφωνήσεις, μουσική επένδυση διαφημίσεων, μουσική επένδυση τηλεοπτικών σπότ. Το studio ηχογράφησης gemstudios μπορεί και να ενοικιαστεί ολόκληρο η μέρος αυτού για της ανάγκες ηχογράφησης μπάντας, συγκροτήματος, τηλεοπτικής παραγωγής.

 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας εξυπηρετεί όλη την Πάτρα όλο το 24ωρο. Απόφοιτος της σχόλης τεχνικών εφαρμογών, τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΑΤΕΙ στην Πάτρα. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης, ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου από το έτος 2002. Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” έχοντας πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία αποτελείτε, από έμπειρους ηλεκτρολόγους.

Magnetic Marketing Greece

Μοντέρνες εταιρείες digital marketing που απευθύνονται σε μοντέρνες επιχειρήσεις.

Τη σημερινή εποχή, που είναι πολύ δύσκολο να συντηρηθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση, το μάρκετινγκ, και συγκεκριμένα το digital Marketing είναι ότι πιο απαραίτητο. Εμείς στην Magnetic Marketing Greece, είμαστε μια πρωτοποριακή εταιρεία digital marketing στην Αθήνα και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ που είναι, α) κερδοφόρες και β) αποτελεσματικές.

Θέλουμε να είμαστε επένδυση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι κόστος.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT...

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ι. ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ - KALOKYRIS TRANSPORT
ΕΘΝΙΚΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τηλ. 6907304669
email: dekcretalines @ gmail.com
website: facebook.com/kalokyris.metafores/
kalokyris-transport.business.site/

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη - Ανακαίνιση...

Η ανακαίνιση σπιτιού με τη Neadomisi είναι μια σίγουρη επένδυση. Σας βοηθάμε να αποκομίσετε αξία από τις βελτιώσεις στο σπίτι σας, καθώς ανακαινίζουμε το σπίτι σας, την μονοκατοικία σας , το διαμέρισμα σας ή το κατάστημα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων από το 1970. Μετράει άπειρες ώρες  σε εργασίες απόφραξης αποχετευτικών δικτύων, φρεατίων και αγωγών. Η μεγαλύτερη εγγύησή της είναι σαφέστατα οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πιστοί της πελάτες.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ΚΤΛ

TSAVDARIDIS + PARTNERS | ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ + ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Τεχνικό Γραφείο και Οικοδομικές Επιχειρήσεις με την υπογραφή του Ονούφριου Τσαβδαρίδη δραστηροποιούνται από το 1979 στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς και Νομού Θεσσαλονίκης και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των κατασκευών και της πώλησης ακινήτων.

TSAVDARIDIS + PARTNERS | ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ + ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Τεχνικό Γραφείο και Οικοδομικές Επιχειρήσεις με την υπογραφή του Ονούφριου Τσαβδαρίδη δραστηροποιούνται από το 1979 στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς και Νομού Θεσσαλονίκης και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των κατασκευών και της πώλησης ακινήτων.

Η εταιρεία Ελαιοχρωματισμοί Θράκης προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών υψηλής ποιότητας σε οικονομι

Ελαιοχρωματισμοί Θράκης

Η εταιρεία Ελαιοχρωματισμοί Θράκης προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή, στην διάθεση σας με φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε οικονομικές, γρήγορες και εύκολες λύσεις ελαιοχρωματισμών με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή στην ικανοποίηση των πελατών μας, εργοζόμαστε χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Στοχεύουμε την παροχή υπηρεσιών χωρίς προβλήματα με κατανόηση, προκειμένου να παρέχουμε της καλύτερες υπηρεσίες.

OpenSat

συστήματα ασφαλείας , δορυφορικά κεραίες

ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ

H ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ [Spam Filter] , ιδρύθηκε το 1948 και είναι πρωτοπόρος σχεδιαστική, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της Βιομηχανικής Ζύγισης και του Αυτοματισμού.
Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη, σχεδίαση, παραγωγή, εμπορία, πώληση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού για ζύγιση και γενικά ζυγιστικά μηχανήματα & συστήματα. Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον πλήρως τις ανάγκες σας.

Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορική Δρομείς

Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πειραιάς και προάστια Αττικής με τη μεταφορική Δρομείς. Η μεταφορική Δρομείς ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά όλων των διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Θα μας βρείτε στο Αιγάλεω σε σύχρονες ιδιόκτητες Αποθήκες στην όδο Λυκαβηττού 1 Τ.Κ 12241

Σελίδες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομός

iport.gr