ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΓΙΑ &...

Στη παλιά αγορά του Αίγιου, αναβιώνουν τα παραδοσιακά μαγειρέματα της πόλης, στο μοναδικό μαγειρειό, που το κάνει ιδιαίτερο όχι μόνο για τη γευστική κουζίνα από τα αγνά υλικά, αλλά και από το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του.Η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί από το 2006 και παρέχει στους πελάτες, της υπηρεσίες του μεσημεριανού γεύματος με κλασική σπιτική κουζίνα, φαγητά ημέρας, λαδερά, μαγειρευτά, ψάρια, ορεκτικά.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ

Σας καλούμε σε μια παραδοσιακή περιοχή της Ερμούπολης, για να ανακαλύψετε τις μαγικές γεύσεις της Σύρου μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές στις οποίες κυριαρχούν τα φρέσκα και ντόπια προϊόντα μας.

Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κάτω από την Ακρόπολη, στην όμορφη Πλάκα, την γραφικότερη συνοικία της Αθήνας, που διατηρεί ζωντανά τα στοιχεία της, βρίσκεται η παραδοσιακή ταβέρνα "Ο Γέρος Του Μωριά", που κουβαλάει μια ιστορία πολλών χρόνων. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και εμπνευσμένες συνταγές, σε συνδυασμό με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα απαράμιλλο μενού που θα απολαύσετε υπό τους ήχους της ζωντανής ελληνικής μουσικής και αγναντεύοντας τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Σελίδες

Νομός

iport.gr