ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ

Καρότσι παγωτού για βάπτιση

Icecreamforu: Καρότσι παγωτού για βάπτιση

Αναζητάτε μια μοναδική και γευστική προσθήκη για την επόμενη εκδήλωσή σας; Η Icecreamforu προσφέρει μια ποικιλία από καρότσια με κεράσματα που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας όλων των ηλικιών! Επιλέξτε από: Καρότσι παγωτού: Απεριόριστο παγωτό σε χωνάκι ή κυπελάκι, με διάφορες γεύσεις και toppings. Καρότσι λεμονάδας: Απεριόριστη λεμονάδα, βυσσινάδα και νερά παγωμένα. Καρότσι ποπκορν: Ζεστό, βουτυρένιο ποπκορν, ιδανικό για βαφτίσεις και παιδικά πάρτι. Καρότσι χοντοκ: Ζουμερά και λαχταριστά χοντοκ σε ζεστά ψωμάκια με κέτσαπ ή/και μουστάρδα.

MELIFARM Φρέσκο Μέλι

Η MELIFARM,
δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής προϊόντων μελισσοκομίας.
Διαχειρίζεται επιλεγμένες Ελληνικές Μελισσοκομικές Φάρμες, οι οποίες πληρούν υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας παραγωγής. Η δράση αυτή αποσκοπεί στην ανάδειξη των πραγματικά γνήσια παραγόμενων, από την ελληνική μέλισσα, προϊόντων μελιού και υποπροϊόντων κυψέλης.
ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΙ
… κατευθείαν στο τραπέζι σας!
Συσκευάζεται τη στιγμή που το παραγγέλνετε.
θυμαρίσιο μέλι
πευκοθυμαρόμελο
μέλι πεύκου
μέλι ανθέων
μέλι βανίλια ελάτης
μέλι Ελάτης

Giaourtoplimmira fastfood,delivery,platanias

Giaourtoplimmira delivery fast food

Η Γιαουρτοπλημμύρα άνοιξε Το 1994 στον Πλατανιά Χανίων, ένα μικρό μαγαζί με μία μεγάλη φιλοδοξία, να γίνει η πρώτη σας γαστριμαργική επιλογή για σουβλάκι, fast food και οποιαδήποτε άλλη νοστιμιά θέλετε να γευτείτε. Με πολλή δουλειά, αλλά ακόμα περισσότερη όρεξη, καταφέραμε σιγά σιγά να εδραιωθούμε στην προτίμησή σας και στην πορεία να καταταχθούμε πρώτοι στην καρδιά σας. Το στοίχημα, όμως, που βάλαμε με τους εαυτούς μας δεν είναι απλά η κατάκτηση της κορυφής, αλλά η διατήρησή μας εκεί…

Σελίδες

Νομός

iport.gr