ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ Dr. ΝΕΜΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ Dr. ΝΕΜΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Διεύθυνση : 
Ελ. Βενιζέλου 23
62300 Σιδηρόκαστρο , ΣΕΡΡΩΝ
ΣΕΡΡΩΝ
Τηλέφωνο : 
2323023344
6947152735
Rating: 
5
Average: 5 (1 vote)

Πληροφορίες

O ιατρός ΝΕΜΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Dr MD, MRes, PhD είναι Νευρολόγος στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Α.Π.Θ. και του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ., έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Φαρμακολογία και Θεραπευτική και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στον τομέα των Νευροπεπιστημών.

Έχει εξειδικευτεί, επί σειρά ετών, στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νευροανοσολογία - Βασική Νευροφυσιολογία, στη Γερμανία (Universitätsklinikum Carl Gustav Carus και International Max Planck Research School for Molecular Cell Biology and Bioengineering), στην Επιληψία στην Ελβετία (EEG & Epilepsy Unit, Dept. of Clinical Neurosciences, University Hospital of Geneva, Switzerland), καθώς και στη Γαλλία (Hospital Neurological And Neurosurgical Pierre Wertheimer, Hospices, Civils de Lyon). Επίσης, είναι πιστοποιημένος στη διενέργεια νευροψυχομετρικών δοκιμασιών άνοιας από τις Η.Π.Α. (Washington University School of Medicine, Alzheimer’s Disease Research Center St. Louis, USA).

Ο ιατρός έχει διεθνές αναγνωρισμένο έργο στο χώρο της Επιληψίας, καθώς και στις διαταραχές της μνήμης και έχει συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές κλινικές μελέτες για τα νέα φάρμακα στη νόσο Alzheimer.

Ασχολείται με νευρολογικά νοσήματα όπως η κεφαλαλγία, ο ίλιγγος, η επιληψία, οι διαταραχές μνήμης - Alzheimer, η νόσος πάρκινσον, καθώς και τα τικς και ο βλεφαρόσπασμος. Επιπλέον, ασχολείται με νοσήματα όπως είναι η πολλαπλή σκλήρυνση και άλλα απομυελινωτικά νοσήματα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, οι παθήσεις περιφερικών νεύρων και σπονδυλικής στήλης, μυών και νευρομυϊκές παθήσεις, και οι διαταραχές ύπνου.

Διατηρεί το ιατρείο του στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου διαθέτει ένα σύγχρονο νευροφυσιολογικό εργαστήριο (Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, Νευρογράφημα, Μυογράφημα, Προκλητά Δυναμικά). Ο νευρολόγος πραγματοποιεί κατ’ οίκον επισκέψεις με ραντεβού.

Παρόμοιες & πλησιέστερες καταχωρίσεις

ΣΕΡΡΕΣ, ΣΕΡΡΩΝ 20.86χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΔΡΑΜΑ, ΔΡΑΜΑΣ 64.00χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76.51χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76.54χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76.84χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76.95χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 76.96χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 77.01χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 77.04χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 79.13χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΕΛΛΗΣ 96.02χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
ΕΔΕΣΣΑ, ΠΕΛΛΗΣ 122.44χλμ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
iport.gr