Εξοπλισμός ιατρείων

ΙΩΑΝΝΗΣ Θ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για πολλά χρόνια η Inox Style παράγει εξοπλισμούς από ανοξείδωτο χάλυβα , που λειτουργούν στις πιο ποικίλες εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων - γάλακτος , τις φαρμακοβιομηχανίες , τα εργοστάσια καλλυντικών καθώς και τη βιομηχανία χημικών.

ΓΙΦΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Είδη Οικιακής Χρήσης - Είδη Καθαρισμού - Είδη Επαγγελματικού Εξοπλισμού - Εργαλεία

MODUL DIAGRAM HELLAS Ε.Ε.

Η Εταιρεία ΑΘ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Χρήστος Απ. Παπαγεωργίου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ.H Lab Solutions είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού από τα τέλη του 2010.Παρέχει μια μεγάλη γκάμα αναλώσιμων, καθώς και διάφορα επιστημονικά όργανα για αναλυτικά και μικροβιολογικά εργαστήρια.Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης παρουσίας μας στο χώρο ειναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και οι προσιτές τιμές των υπηρεσιών που παρέχουμε.

ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΕΕ

Η εταιρία ασχολείται τα τελευταία 20 χρόνια με τον εξοπλισμό Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Παιδότοπων, Σχολείων κλπ σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά επίπλων που καλύπτουν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες λειτουργίας τους καθώς επίσης και μια μεγάλη σειρά παιδικών χαρών και παιδαγωγικού υλικού μεγάλης εκπαιδευτικής αξίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής τους, τον εργονομικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική τους.

iport.gr