Ψησταριά μικρή παραδοσιακή

Πετρακάκης

Από το 1965 ο Γεώργιος Πετρακάκης δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων τσιμέντου. Συνεχίζοντας την επιχείρηση, οι Υιοί Γιώργος και Γιάννης, διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων με υλικά για όλα τα στάδια της οικοδομής.

Ε.ΒΑΓΙΑΣ - Ε.ΚΟΣΜΑΣ ΕΠΕ

Εργοστάσιο Κατασκευής Επαγγελματικών Ψυγείων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Ανοξείδωτες Κατασκευές, Εξοπλισμός Χώρων Μαζικής Εστίασης

ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΕΛΠΩΜΕΝΗ

Επιχρυσώσεις- Επαργυρώσεις- Επινικελώσεις- Χρώμιο- Ορυχαλκώσεις- Επιχαλκώσεις- Βερνίκια Φούρνου

GOULIS barbeque

Από το 1984 δουλεύουμε την πέτρα συνδυάζοντας το μεράκι με τη γνώση. Αναζητούμε τα σχέδια που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και επιλέγουμε υλικά που αντέχουν σε σκληρή χρήση και όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, δημιουργούμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.Στις 2 οργανωμένες εκθέσεις μας μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή των ετοιμοπαράδοτων αντικειμένων μας ή , αν οι ανάγκες του χώρου σας το απαιτούν, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την καλύτερη λύση.

Α.ΔΗ.ΣΟ.-ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η εταιρεία Α.ΔΗ.ΣΟ.

SterCamin - ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ

- ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ - ΤΖΑΚΙΑ μαντεμένια, αερόθερμα, ενεργειακά, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ και ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ διαφόρων τύπων και διαστάσεων [Spam Filter] - Η εταιρεία διαθέτει TZAKIA, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ με ξύλα, παραδοσιακούς φούρνους διαφόρων τύπων και διαστάσεων.Έχοντας αρκετά χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά - και όχι μόνο - κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον κλάδο της.

iport.gr