Συντηρητές - Βιτρίνες

FORCE COOLING - ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ

Με χαρά σας αναφέρουμε την επιτυχία των δραστηριοτήτων μας στο χώρο της ψύξης και κλιματισμού τα τελευταία 20 χρόνια. Η άψογη συνεργασία μας, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που κατέχουμε μας έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση εξυπηρέτησης των πελατών μας με ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών.Προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες της αγοράς εξοπλιζόμαστε με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς επίσης εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας με την παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

ERGO GLASS

Η Ergo-Glass δραστηροποιείται στο τομέα της επεξεργασίας και τοποθέτησης σε όλα τα είδη των υαλοπινάκων. Τζάμια, Ενεργειακά τζάμια, Αλεξίσφαιρα, Υαλοπίνακες, Ειδικές Κατασκευές, Τζαμαρίες καταστημάτων, GlassΗ εταιρία Δ.Θωμάτος & ΣΙΑ Ο.Ε δραστηροποιείται στο τομέα της επεξεργασίας και τοποθέτησης σε όλα τα είδη των υαλοπινάκων.Έχοντας ως γνώμονα την πολυετή πείρα μας (από το 1978) και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, η εταιρία μας εγγυάται την άριστη κατασκευή και τοποθέτηση καθώς και την έγκαιρη παράδοση κάθε είδους έργου και πάντα με το οικονομικότερο δυνατό αποτέλεσμα.

BAILA GLASS

Ενεργειακά αλεξίσφαιρα κρύσταλλα.Βιτρίνες καταστημάτων.Ντουζιέρες προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.Ειδικές κατασκευές από γυαλί.

ΑΛΙΚΑΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-TRIPLEX-ΚΑΓΚΕΛΑ-ΣΚΑΛΕΣ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ-ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ-ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ-ΡΟΝΤΕ-ΜΠΙΖΟΥΤΕ

ΑLFACART

H ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώροτων εκθεσιακών κατασκευών, στην παραγωγή εκθετηρίων (stands) για την προβολή και προώθηση προϊόντων και εξοπλισμούγια εμπορικά καταστήματα.

iport.gr