ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση,...

Έχετε προβλήματα υγρασίας ή μούχλας στο σπίτι σας ;

Αναλαμβάνω Μονώσεις : Θερμομόνωση , Ηχομόνωση, Στεγανοποίηση

Με εξειδίκευση στις Μονώσεις ταρατσών και με πολυετή εμπειρία , έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων αλλά και συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες ,σας δίνω ολοκληρωμένες προτάσεις με άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Η εταιρία ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ παρέχει συνεργεία μονώσεων και αναλαμβάνει μονώσεις - στεγανοποιήσεις κτηρίων και παράλληλα δραστηριοποιείτε στην εμπορία μονωτικών και υλικών στεγανοποιήσεις. Η εταιρία μας προωθεί τα προϊόντα της ως επί το πλείστον χονδρικά σε ξενοδόχους, κατασκευαστές, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους και μέσα από δημόσιους μειοδοτικούς διαγωνισμούς σε νοσοκομεία, αθλητικά κέντρα και σχολικά συγκροτήματα.

ΕΡΓΑΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία Εργαία Ο.Ε. έχει ως μοναδικό αντικείμενο την Εφαρμογή Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης.Η πολυετής εμπειρία στα συστήματα δομικών εφαρμογών, η σημαντική τεχνογνωσία των πιστοποιημένων συνεργείων μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η ποιότητα και συνέπεια στους χρόνους εκτέλεσης, ο σεβασμός στον πελάτη και η εξειδίκευση στις Εφαρμογές Δόμησης Εξοικονόμησης Ενέργειας, μας δίνουν τη δυνατότητα να δεσμευόμαστε για άριστο αποτέλεσμα, χαμηλές τιμές και μεγάλη διάρκεια ζωής

ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Η φίρμα Λειβαδάρος υπάρχει και λειτουργεί στον τομέα των μονώσεων και επισκευών πλοίων εδώ και 60 χρόνια.Ειδικά από το 1960 εξειδικεύεται στην εφαρμογή σύγχρονων προϊόντων Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής προελεύσεως.Οι δύο εταιρίες Ι.

ΓΕΩΣΥΝ ΕΠΕ

ΓΕΩΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ- ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ - ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Σελίδες

iport.gr