ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τα Καταλύματα Αλέξανδρος σας καλωσορίζουν στο μαγευτικό χωριό της Πεζούλας. Χτισμένα σε μία μοναδική τοποθεσία σας προσφέρουν μαγευτική θέα στον ορεινό όγκο των Αγράφων και στα γειτονικά χωριά. Οι επισκέπτες μας είναι σε θέση να ζήσουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δίπλα στην φύση.Τα Καταλύματα Αλέξανδρος διαθέτουν ευρύχωρα διαμερίσματα και δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα. Επίσης όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα ούτως ώστε να έχετε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΖΑΚΟΝΙ

Το Αρχοντικό Ζακόνι δεσπόζει σε μία μοναδική τοποθεσία με πανοραμική θέα της Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα. Σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο Νεοχώρι, δημιουργήσαμε έναν Πετρόχτιστο Παραδοσιακό Ξενώνα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και άρτια οργάνωση.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

Σε απόσταση 35 χμ από την πόλη της Καρδίτσας, σε υψόμετρο 1050 μ, συναντάμε το παραδοσιακό χωριό Νεοχώρι. Το Νεοχώρι είναι αμφιθεατρικά χτισμένο στους πρόποδες της οροσειράς των Αγράφων, προσφέροντας μοναδική θέα στη Λίμνη Πλαστήρα.Ο Ξενώνας Άρτεμις διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια 2 ή 3 κρεβατιών. Βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού Νεοχωρίου, μακριά από την καθημερινή ρουτίνα και τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΑΜΑ

Στο ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης Πλαστήρα, σε αρμονία με τη φύση που μας μαγεύει με τα χρώματα της, κάθε εποχή του χρόνου, οραματιστήκαμε ένα χώρο οικογενειακής και προσωποποιημένης φιλοξενίας. Τα Ξενοδοχείο Όραμα, πρόσφατα ανακαινισμένο, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερο στυλ, και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες. Το ξενοδοχείο μας, είναι η επιλογή η οποία θα κάνει την απόδραση σας στη Λίμνη Πλαστήρα να μοιάζει ξεχωριστή..Το πρωινό σας ξύπνημα και πριν ξεκινήσετε για τις εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, συνοδεύεται από πλούσιο πρωινό φροντισμένο με γνήσια τοπικά προϊόντα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Το Ξενοδοχείο Αντιγόνη (ανακαινισμένο το 2002) βρίσκεται στην Λίμνη Πλαστήρα, στο γραφικό Νεοχώρι. Χτισμένο στα πρότυπα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, το ξενοδοχείο μας, διαθέτει 7 ευρύχωρα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.Σε πολύ κοντινή απόσταση από την λίμνη (5 λεπτά) η οικογένεια μας σας υποδέχεται στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου μας. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν σπιτικές τοπικές γεύσεις, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα στην λίμνη.

Τ ΑΣΠΡΟΛΙΘΙΑ

Σε υψόμετρο 850 μέτρων, στο παραδοσιακό χωριό Καλύβια Φυλακτής η οικογένεια μας δημιούργησε Τ’ Ασπρολίθια. Η μονάδα μας αποτελείται από 6 πέτρινες κατοικίες οι οποίες ξεπροβάλουν αρχοντικά πάνω στην πλαγιά του χωριού. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες για μια ποιοτική φιλοξενία. Γι’ αυτό τον λόγο η αρχιτεκτονική της μονάδας μας ακολουθεί πιστά την παράδοση της περιοχής σε συνδυασμό με το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον που παρέχουμε.

Νομός

iport.gr