ΕΜΠΟΡΙΟ

PALS A.E. Power & Energy Solutions

 Η εταιρεία Pals δραστηριοποιείται στον χώρο των ενεργειακών λύσεων από το 1974. Με στενές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από Ευρώπη και Ασία εισάγει και διανέμει ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά προϊόντα με βασικό στόχο την υψηλή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε 3000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία και η πλήρης τεχνική υποστήριξη έχει οδηγήσει την εταιρεία σε ηγετική θέση στο χώρο, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.

διαφημιστικα μπλουζακια, μπλουζακια με εκτυπωση, στυλο με εκτυπωση

Screenprint.gr Εκτυπώσεις μεταξοτυπίας

Η εταιρεία Screenprint.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που ειδικεύεται στην εκτύπωση ρούχων για διαφήμιση.

Aegeangas

Στην Aegean φυσικό αέριο ένα επιτελείο ειδικευμένων μηχανικών, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την προσφορά, τη μελέτη, τη διεκπεραίωση φακέλου, την επίβλεψη και την εγκατάσταση έργων των παρακάτω τομέων:
- Φωτοβολταϊκά
- Αντλίες θερμότητας
- Φυσικό αέριο
- Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης (BMS, BEMS)
- Συστήματα υγιών κτιρίων
- Αυτονομία θέρμανσης (θερμιδομέτρηση, ωρομέτρηση, έξυπνες λύσεις smart home)
- Αναβάθμιση λεβητοστασίου
- Αναβάθμιση εγκαταστάσεων αντλίας θερμότητας

Είδη κιγκαλερίας Βλάχος

Κατάστημα πώλησης πόμολων, κουρτινόξυλων, ειδών τζακιού κ.α. Η σελίδα μας στο διαδίκτυο [Spam Filter]

SERVICE-COMPUTER.GR

Εάν ζητάτε εξειδικευμένους ανθρώπους, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες καθως και τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης και σε ανάλυση αναγκών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που απαιτείται τότε είστε στον σωστό δρόμο, στην Service Computer.
Η Service Computer δίνει λύσεις από το 2006 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΥΣΑ - Watersupply.gr

Εμπορική εταιρεία ειδών ύδρευσης -άρδευσης -Βιομηχανικά είδη- Αντλίες online επιχείρηση

ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ Ο.Ε - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού από το 1995. Από την ίδρυση της, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, τόσο στον τομέα του λιανικού όσο και του χονδρικού εμπορίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Το 2005, σε συνέχεια της εξέλιξης, δημιουργείται το υποκατάστημα μας στην περιοχή του Λουτρακίου, καταλαμβάνοντας ένα σημαντικό κομμάτι στην αγορά της Κορινθίας.

ΦΑΡΤΕΞ ΕΠΕ

Κορυφαίος Προμηθευτής Εξοπλισμού Επαγγελματικών Πλυντηρίων για περισσότερο από 60 χρόνια. Επιλέγουμε ανάμεσα σε κορυφαίους κατασκευαστές, εισάγουμε, μεταπωλούμε και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε μηχανήματα από όλο το κόσμο, με βασικά κριτήρια την καινοτομία, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία ανάλογα με τις ανάγκες του.

SafetyNET Logo

Safety NET

Security & Networks Appliances

Εφαρμογές Δικτύων και Συστημάτων ασφαλείας

 

Στη Safety NET πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η δικτύωση είναι δικαίωμα όλων. Εγκαθιστούμε τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας και καταγραφής από τους καλύτερους κατασκευαστές με γνώμονα την ποιότητα, την απόδοση και την ευκολία χρήσης. Χτίζουμε υποδομές δικτύων με εξοπλισμό που βελτιώνει την καθημερινότητά σας στον ψηφιακό κόσμο και σας κρατάει ασφαλείς από τους κινδύνους του διαδικτύου.

RAFIA DEXION

Ραφια DEXION
Ράφια για Super Market Ράφια ημιβαρεώς τύπου (Midi Rack),
Μεταλλικές Ντουλάπες
Αποστολή παντού στην Ελλάδα
πωληση χονδρικη λιανικη
Τηλ. 210 4129262 -- email [Spam Filter]

iceforce_pagakia

ICEFORCE ΠΑΓΑΚΙΑ

H εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση παγοκύβων, με την εμπορική ονομασία ICEFORCE. Λειτουργούμε μία σειρά από νέες παγομηχανές ICEMATIC και SCOTSMAN. Πρόκειται για μηχανές με υψηλή παραγωγική ικανότητα, με τεχνολογία ανάδευσης, ιδανικές για σκληρά νερά (άλατα - ασβέστιο), με προδιαγραφές και πιστοποιητικά Ευρώπης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λειτουργούν καθημερινά και παράγουν παγοκύβους έτοιμους σε σακούλες.

REAL STROM

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

KOYINTA WEB SOLUTIONS

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα. Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, κατασκευή e-shop και business portals

Σελίδες

Νομός

Περιοχή

iport.gr