ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ

Σας καλούμε σε μια παραδοσιακή περιοχή της Ερμούπολης, για να ανακαλύψετε τις μαγικές γεύσεις της Σύρου μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές στις οποίες κυριαρχούν τα φρέσκα και ντόπια προϊόντα μας.

ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ

Η λαμπερή πόλη της Μικράς Ασίας, γνωστή ως Παρίσι της Ανατολής, φιλόξενο λιμάνι πολιτισμών, κέντρο εμπορίου και τεχνών αλλά και τρόπου ζωής, είναι σήμερα μια μνήμη.Μνήμη που αγγίζουμε από παλιές φωτογραφίες και αφηγήσεις από καιρό σε καιρό.Η καθημερινή κληρονομιά που μας άφησε όμως, είναι η μαγειρική της.Συνταγές που εμπλούτισαν τις πατροπαράδοτες Ελληνικές.

ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ - ΓΑΛΑΤΗ ΣΤΕΛΛΑ - ΓΑΛΑΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ

Στην καρδιά της Νάουσας, θα βρείτε την Ταβέρνα του ΓΑΛΑΤΗ. Διασχίζοντας το κατώφλι της ταβέρνας Γαλάτης θα βρεθείτε μέσα σε κήπο, ένας χώρος άνετος και καλόγουστος όπου οι μυρωδιές από σπιτικές νοστιμιές θα αρχίσουν να σας φλερτάρουν επίμονα. Η ταβέρνα Γαλάτης λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση, προσφέροντας λιχουδιές σε μεγάλη ποικιλία με σπιτική φροντίδα, αγνά υλικά και σε προσιτές τιμές. Τα ψητά, τα μαγειρευτά και τα μεζεδάκια, καλύπτουν κάθε επιθυμία και ικανοποιούν κάθε απαίτηση, με τη γεύση και την ποιότητα τους.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΟΥΛΤΖΟΥ - ΟΛΑ ΚΑΛΑ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ Παραδοσιακή Ελληνική γεύση από Σουβλάκι - Γύρο - Ψητά κρέατα - Μπριζόλες - Παϊδάκια - Ολα ψημένα στα κάρβουνα. Στην παραλία, στην χώρα της Νάξου, κοντά στο λιμάνι θα βρείτε το σουβλατζίδικο - Μεζεδοπωλείο - Ταβέρνα του Πέτρου ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή Ελληνική γεύση με συνταγές από την Νάξο και την Κωσταντινούπολη. Παραδοσιακές γεύσεις από Σουβλάκι - Γύρο - Μριζόλες - Παϊδάκια ψημένα όλα στα κάρβουνα θα σας ικανοποιήσουν. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των εδεσμάτων είναι ολόφρεσκα, ντόπια, πρώτης ποιότητας.

ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Στο γραφικό λιμανάκι, της Νάουσας, η Σιγή Ιχθύος, με τον Σεφ Γιούρι στα πλατώ της γεύσης και την υπογραφή του Γιάννη Ζούμη, φιλοξενούν εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις, με βάση την Υγειηνή διατροφή, την γνώση και την πείρα στα ελαφρά εδέσματα και τις φρέσκιες ψαροκαταστάσεις. Ατενίζοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, ενα πολύ φιλικό περιβάλλον, σας προτείνεται για καλή συντροφιά.

Σελίδες

Νομός

iport.gr