ΑΚΙΝΗΤΑ

ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ISABELLA

Δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση και ατομικό μπάνιο, όλα με ανεξάρτητες, μεγάλες βεράντες όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας και να απολαύσετε την θαυμάσια θέα στη θάλασσα. Aπέχουν 200 μ. από το λιμανάκι της Nάουσας και 100 μ. από την παραλία Πιπέρι. Kαθημερινή καθαριότητα. Tο οικογενειακό περιβάλλον και η φιλοξενία θα σας χαρίσουν μια ευχάριστη διαμονή για να περάσετε αξέχαστα τις διακοπές σας στην όμορφη Πάρο. Δεκτά κατοικίδια ζώα.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ - OSTRIA

Τα ολοκαίνουρια ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμερίσματα OSTRIA απέχουν μόλις 700 μ. από το κέντρο της Νάουσας, όπου μπορείτε να πάτε για έναν περίπατο και να διασκεδάσετε.

ΑΝΝΑ ΤΑΝΤΑΝΗ - ANNA PENSION

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα; Τα δωμάτια Άννα σας προσμένουν σ ένα πανέμορφο καταπράσινο χώρο που θα σας ταξιδέψει και θα σας ηρεμήσει. Τα 6 πολυτελή δωμάτια στο κέντρο της Νάουσσας, με θέα το βενετσιάνικο κάστρο, το λιμανάκι και τον υπέροχο κήπο, σας περιμένουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Με ατομικό μπάνιο, ψυγείο, air-condition, τηλεόραση, καθημερινή καθαριότητα, άνετο χώρο πάρκινγκ, για να μην σας λείψει τίποτα! Φιλόξενοι άνθρωποι περιμένουν για να σας καλωσορίσουν και να σας δώσουν πληροφορίες για το νησί.

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ - ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Στην πανέμορφη και γραφική Νάουσα της Πάρου και σε απόσταση 150 μέτρα από το μικρό παλιό γραφικό Ενετικό λιμάνι της και στο κέντρο της πόλης, επάνω σ'ενα μικρό λόφο που σου δίνει μια εξαιρετική θέα, βρίσκεται το Μπαλκόνι Διαμερίσματα και Ταβέρνα του Νίκου. Μιά οικογενειακή, ζεστή, μονάδα που φημίζετε για την παριανή φιλοξενία που παρέχει και για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφαίρει. Τα τρία νεόκτιστα και άνετα διαμερίσματα έχουν δικό τους μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην πόλη της Νάουσας και στην θάλασσα.

iport.gr