ΑΚΙΝΗΤΑ

LEONIDAS STUDIOS

Το studio Λεωνίδας είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την πόλη Καμάρες στην Σίφνο. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας καθώς είναι μακριά από τον θόρυβο, αλλά πολύ κοντά στην κεντρική αγορά. Διαθέτει εξαιρετική θέα στην θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.Το studio έχει έναν πανέμορφο ανθισμένο κήπο, χώρο στάθμευσης και υποδοχή με έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να σας βοηθήσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Έχει 20 ευρύχωρα δωμάτια που παρέχουν όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενους.

STUDIO KATERINA

Το Studio Katerina, βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από την παραλία και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ξεκούραστες διακοπές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6992111170.

ΝΟΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

NOSTOS APARTMENTSΚαλώς ήρθατε στο διαμερίσματα Νόστος, στη ΣίφνοΣτο Κάτω Πετάλι, μόλις 800 μέτρα από την πρωτεύουσα του νησιού, απολαύστε αξέχαστες διακοπές συνδυάζοντας την νυχτερινή ζωή με την ησυχία στο παραδοσιακό συγκρότημα ΝΟΣΤΟΣ.Το Κυκλαδίτικο στυλ είναι διάχυτο και διακοσμεί όλα τα δωμάτια μας που διαθέτουν: ψυγείοκλιματισμό τηλεόραση πολυκουζινάκι καθημερινή καθαριότηταΤα δίκλινα δωμάτια αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κτιστό ή παραδοσιακό σιδερένιο κρεβάτι ή ακόμη από δυο μόνα κρεβάτια σε μπλε.Το κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαφορετικά έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να

iport.gr