ΑΚΙΝΗΤΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΖΑΣ

Στην πορεία των 45 χρόνων λειτουργίας του γραφείου μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πωλητών & αγοραστών, με τη μακροχρόνια και συνεπή παρουσία μας, διατηρούμε την πρώτη θέση στην προτίμησή τους, γεγονός που φαίνεται από το πλήθος των ακίνητων που αντιπροσωπεύουμε.Σε αυτά περιλαμβάνονται: Αγροτεμάχια, Οικίες, Οικόπεδα παραθαλάσσια ή σε υψώματα με θέα - εντός και εκτός οικισμού, ακίνητα για επένδυση ή για επαγγελματική εκμετάλλευση.

ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ISABELLA

Δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση και ατομικό μπάνιο, όλα με ανεξάρτητες, μεγάλες βεράντες όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας και να απολαύσετε την θαυμάσια θέα στη θάλασσα. Aπέχουν 200 μ. από το λιμανάκι της Nάουσας και 100 μ. από την παραλία Πιπέρι. Kαθημερινή καθαριότητα. Tο οικογενειακό περιβάλλον και η φιλοξενία θα σας χαρίσουν μια ευχάριστη διαμονή για να περάσετε αξέχαστα τις διακοπές σας στην όμορφη Πάρο. Δεκτά κατοικίδια ζώα.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ - OSTRIA

Τα ολοκαίνουρια ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμερίσματα OSTRIA απέχουν μόλις 700 μ. από το κέντρο της Νάουσας, όπου μπορείτε να πάτε για έναν περίπατο και να διασκεδάσετε.

Σελίδες

Νομός

iport.gr