ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

HOTEL PORTARIA

Διακοπές σημαίνουν απόδραση από την καθημερινότητα σε κάθε εποχή του χρόνου και ιδανική αξιολόγηση του ελεύθερου χρόνου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτική διατροφή, διασκέδαση, επιλογές για σπόρ και εκδρομές.Να ποιά είναι η φιλοσοφία μας στο Hotel Portaria!Tο Hotel Portaria κατασκευάστηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Aπέχει 12km από τον Bόλο και 12km από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, τα Xάνια!

DESPOTIKO

Το Αρχοντικό Δεσποτικό είναι ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο το 1859, που, αν το επιλέξετε για τις διακοπές σας, σας προσφέρει άνετη και άριστης ποιότητας διαμονή. Είναι επίσης το πρώτο που κατασκευάστηκε σύμφωνα με το Αιγυπτιακό στυλ. Στο Αρχοντικό Δεσποτικό προτεραιότητά μας είναι η άνεση και η ποιότητα της διαμονής σας. Θέλουμε να νοιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή.

XENIA PALACE PORTARIAS HOTEL

ΧΕΝΙΑ PALACE PORTARIASΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ - ****Το XENIA PALACE Πορταριάς ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το νέο στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές. Ο χώρος της υποδοχής δηλώνει την καλαίσθητη διακοσμητική γραμμή όλου του ξενοδοχείου.

iport.gr