ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

NOTOS RENT A CAR

Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Νotos S.A. έχει πολυετή πείρα και είναι γνωστό για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία του και τις άριστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες του.Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:24ωρη οδική βοήθεια στην Πάρο και την υπόλοιπη ΕλλάδαΑντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματοςΧάρτες της Πάρου και της Ελλάδας (κατόπιν αιτήσεως)Παιδικά Καθίσματα (κατόπιν αιτήσεως)Ραδιο-CD σε όλα τ’ αυτοκίνηταΠαράδοση και παραλαβή προς / από το λιμάνι & το αεροδρόμιο (δωρεάν)Παράδοση και παραλαβή προς / από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας

NIKOS CARS

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Μήλο.Καινούργια αυτοκίνητα,άψογο service!!!

MIKES BIKE'S

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών.

MAXIMA

Στην πανέμορφη Μύκονο και με φόντο τα κατάλευκα παραδοσιακά σπίτια βρίσκεται το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Maxima Ltd, ιδιοκτησίας κ. Λεωνίδα Σωτηριάδη. Το γραφείο λειτουργεί αρκετά χρόνια τώρα και έκτοτε κάθε καλοκαίρι οι επισκέπτες του νησιού ξέρουν ότι αυτό που ζητούν θα το βρουν στην Maxima Ltd. 25 και πλέον models το καλοκαίρι του 2001 σε άριστη κατάσταση με άψογο service και σε καταπληκτικές τιμές περιμένουν τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κινηθεί άνετα και να δει όλο το νησί.

KOZZMOZZ RENT A CAR

Aυτοκίνητα που ενοικιάζουμε: Hyundai Atos, Hyundai Getz, Hyundai Mtrix, Opel Corsa, Suzuki Samurai.Μοτοσικλέτες: Suzuki,Yamaha,Piaggio.

Σελίδες

Νομός

iport.gr