Τζάκια ενεργειακά

ΠΑΝΘΕΡΜΙΚΗ

Η Πανθερμική δραστηριοποιείται στον χώρο της θέρμανσης, του κλιματισμού, του φυσικού αερίου, του εξαερισμού και της ύδρευσης,προσφέροντας έγκυρες και προσιτές λύσεις στην μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση, σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο.Τα άρτια και πληρως εξοπλισμένα συνεργεία μας, ολοκληρώνουν το έργο σας, με υπευθυνότητα, συνέπεια, και εγγύηση.

ΣΤΑΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΜΕΤΤΑΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ-ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ-ΚΑΓΚΕΛΑ

Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Φυσική ενέργεια από τα σχέδια! Μελετάμε, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε ποιοτικά ολοκληρωμένες λύσεις στις κτιριακές κατασκευές. Φιλοσοφία της Energy Project είναι η δημιουργία έργων με γνώμονα την ποιότητα ζωής, την οικονομία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.Σκεφτείτε οικο-λογικά. Η άνεση και η ευκολία είναι πλέον προϋπόθεση για μία καλή ποιότητα ζωής. Πάνω από το 80% του χρόνου μας τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας. Ας σκεφτούμε, λοιπόν, έξυπνους, οικονομικούς και αποδοτικούς τρόπους που να ομορφαίνουν τη ζωή μας!

KOMBI

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.(Kombi) είναι σήμερα ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στον τομέα της κατασκευής ειδών θέρμανσης και αεροθέρμανσης με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων.Η μακρόχρονη πορεία της εταιρείας και η εξειδίκευση στο αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Τέλος, η πολυετής επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών, συνεργατών και πελατών προς την επιχείρηση.

GOULIS barbeque

Από το 1984 δουλεύουμε την πέτρα συνδυάζοντας το μεράκι με τη γνώση. Αναζητούμε τα σχέδια που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και επιλέγουμε υλικά που αντέχουν σε σκληρή χρήση και όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, δημιουργούμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.Στις 2 οργανωμένες εκθέσεις μας μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή των ετοιμοπαράδοτων αντικειμένων μας ή , αν οι ανάγκες του χώρου σας το απαιτούν, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την καλύτερη λύση.

CLIMAVESS

Με γνώμονα το μεράκι, την άριστη ποιότητα των προιόντων που διαθέτουμε, την υπευθυνότητα στην επιλογή τους, την εργασία από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και μόνιμο προσωπικό και την άμεση κάλυψη των αναγκών κάθε νοικοκυριού ξεχωριστά, η CLIMAVESS εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία .H CLIMAVESS ιδρύεται το έτος 1994 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο της Θέρμανσης, του Κλιματισμού, και του Φυσικού Αερίου ενώ οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις πελατών & συνεργατών μας οδήγησαν στη χρήση ενός νέου μεγαλύτερου και ιδιόκτητου χώρου έκτασης 190 τ.μ.

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΗ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ βασίζεται στις μηχανολογικές μελέτες και το εμπόριο μηχανολογικού εξοπλισμού με κύριο μέλημα τη δυνατότητα ανέγερσης ή μετατροπής κάθε συμβατικής κατοικίας σε βιοκλιματική. Η πρωτοτυπία δημιουργίας αλλά και αντικατάστασης συμβατικών και ρυπογόνων μορφών ενέργειας με εγκαταστάσεις που αποσβένουν οικονομικά σε βάθος χρόνου και ελαχιστοποιώντας την περιβαλλοντολογική μόλυνση είναι η διαφοροποίηση αυτής της επιχείρησης σε σχέση με τις αντίστοιχες στο χώρο του Νοτίου Αιγαίου.

ΑΝΤΒΑΝΣ ΕΛΙΞ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΤΑΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Α.ΔΗ.ΣΟ.-ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η εταιρεία Α.ΔΗ.ΣΟ.

WARM - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

Η Warm δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργιακών τζακιών, τζακιών βιοθανόλης και ξυλόσομπων.

SterCamin - ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ

- ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ - ΤΖΑΚΙΑ μαντεμένια, αερόθερμα, ενεργειακά, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ και ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ διαφόρων τύπων και διαστάσεων [Spam Filter] - Η εταιρεία διαθέτει TZAKIA, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ με ξύλα, παραδοσιακούς φούρνους διαφόρων τύπων και διαστάσεων.Έχοντας αρκετά χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά - και όχι μόνο - κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον κλάδο της.

ΚΟΥΚΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΕ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ,ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ,ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.

Βιομηχανία - εμπορία - επεξεργασία πυρίμαχων δομικών υλικών όπως πυρότουβλα, υαλότουβλα, δάπεδα μελαμίνης, στέγαστρα, πεπαλαιωμένα κεραμίδια, ενεργειακά τζάκια, σόμπες, τεχνητούς χλοοτάπητες. Παραγωγή πυρίμαχων υλικών - χειροποίητων πέτρων επένδυσης, πυρότουβλων, τσιμεντοειδής κόλλες.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ

Μια ομάδα από έμπειρους υδραυλικούς στη Θεσσαλονίκη αποφασίσαμε και ιδρύσαμε την εταιρία με την επωνυμία ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. με έδρα στην οδό Μ.

iport.gr