Τζάκια προκατασκευασμένα

GOULIS barbeque

Από το 1984 δουλεύουμε την πέτρα συνδυάζοντας το μεράκι με τη γνώση. Αναζητούμε τα σχέδια που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και επιλέγουμε υλικά που αντέχουν σε σκληρή χρήση και όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, δημιουργούμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.Στις 2 οργανωμένες εκθέσεις μας μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή των ετοιμοπαράδοτων αντικειμένων μας ή , αν οι ανάγκες του χώρου σας το απαιτούν, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την καλύτερη λύση.

CLIMAVESS

Με γνώμονα το μεράκι, την άριστη ποιότητα των προιόντων που διαθέτουμε, την υπευθυνότητα στην επιλογή τους, την εργασία από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και μόνιμο προσωπικό και την άμεση κάλυψη των αναγκών κάθε νοικοκυριού ξεχωριστά, η CLIMAVESS εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία .H CLIMAVESS ιδρύεται το έτος 1994 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο της Θέρμανσης, του Κλιματισμού, και του Φυσικού Αερίου ενώ οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις πελατών & συνεργατών μας οδήγησαν στη χρήση ενός νέου μεγαλύτερου και ιδιόκτητου χώρου έκτασης 190 τ.μ.

Α.ΔΗ.ΣΟ.-ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η εταιρεία Α.ΔΗ.ΣΟ.

WARM - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

Η Warm δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργιακών τζακιών, τζακιών βιοθανόλης και ξυλόσομπων.

SterCamin - ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ

- ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ - ΤΖΑΚΙΑ μαντεμένια, αερόθερμα, ενεργειακά, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ και ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ διαφόρων τύπων και διαστάσεων [Spam Filter] - Η εταιρεία διαθέτει TZAKIA, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ με ξύλα, παραδοσιακούς φούρνους διαφόρων τύπων και διαστάσεων.Έχοντας αρκετά χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά - και όχι μόνο - κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον κλάδο της.

iport.gr