Πληροφορίες
Παράδοση 45 ετών1962: Η οικογένεια Αθανασίου Χ. Βαμπούλα, είχε ως κύριο επάγγελμα μέχρι τότε, την χοιροτροφεία στην παραδοσιακή της μορφή1966: Ο Αθανάσιος Βαμπούλας ίδρυσε κοντά στο χωριό Φιλύρα, ένα σύγχρονο χοιροτροφείο, δυναμικότητας 300 χοίρων ανά έτος.1974: Ιδρύεται νέα χοιροτροφική μονάδα, στο 3ο χλμ. Φήκης Φιλύρας, παραγωγής 1.000 χοίρων ετησίως.1978: Εκσυγχρονίστηκε, επεκτάθηκε και αυξήθηκε η παραγωγή σε 1.800 χοίρους ανά έτος1984: Εισήλθε στην οικογενειακή επιχείρηση ο Χρήστος Α. Βαμπούλας. Η επιχείρηση εκσυγχρονίστηκε με νέο εξοπλισμό και δημιουργήθηκαν έτσι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοίρων1999: Η οικογένεια Χρήστου Α. Βαμπούλα (2η γενιά), ανέλαβε την επιχείρηση, την επέκτεινε και την εκσυγχρόνισε με βιολογικό καθαρισμό, φτάνοντας την παραγωγή σε 4.000 χοίρους ανά έτος. Παράλληλα άρχισε τη διάθεση της παραγωγής σε κρεοπωλεία και s/m.