ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ

Καρότσι παγωτού για βάπτιση

Icecreamforu: Καρότσι παγωτού για βάπτιση

Αναζητάτε μια μοναδική και γευστική προσθήκη για την επόμενη εκδήλωσή σας; Η Icecreamforu προσφέρει μια ποικιλία από καρότσια με κεράσματα που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας όλων των ηλικιών! Επιλέξτε από: Καρότσι παγωτού: Απεριόριστο παγωτό σε χωνάκι ή κυπελάκι, με διάφορες γεύσεις και toppings. Καρότσι λεμονάδας: Απεριόριστη λεμονάδα, βυσσινάδα και νερά παγωμένα. Καρότσι ποπκορν: Ζεστό, βουτυρένιο ποπκορν, ιδανικό για βαφτίσεις και παιδικά πάρτι. Καρότσι χοντοκ: Ζουμερά και λαχταριστά χοντοκ σε ζεστά ψωμάκια με κέτσαπ ή/και μουστάρδα.

MELIFARM Φρέσκο Μέλι

Η MELIFARM,
δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής προϊόντων μελισσοκομίας.
Διαχειρίζεται επιλεγμένες Ελληνικές Μελισσοκομικές Φάρμες, οι οποίες πληρούν υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας παραγωγής. Η δράση αυτή αποσκοπεί στην ανάδειξη των πραγματικά γνήσια παραγόμενων, από την ελληνική μέλισσα, προϊόντων μελιού και υποπροϊόντων κυψέλης.
ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΙ
… κατευθείαν στο τραπέζι σας!
Συσκευάζεται τη στιγμή που το παραγγέλνετε.
θυμαρίσιο μέλι
πευκοθυμαρόμελο
μέλι πεύκου
μέλι ανθέων
μέλι βανίλια ελάτης
μέλι Ελάτης

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΓΙΑ &...

Στη παλιά αγορά του Αίγιου, αναβιώνουν τα παραδοσιακά μαγειρέματα της πόλης, στο μοναδικό μαγειρειό, που το κάνει ιδιαίτερο όχι μόνο για τη γευστική κουζίνα από τα αγνά υλικά, αλλά και από το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του.Η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί από το 2006 και παρέχει στους πελάτες, της υπηρεσίες του μεσημεριανού γεύματος με κλασική σπιτική κουζίνα, φαγητά ημέρας, λαδερά, μαγειρευτά, ψάρια, ορεκτικά.

Σελίδες

Νομός

Περιοχή

iport.gr