ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ

ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ - ΓΑΛΑΤΗ ΣΤΕΛΛΑ - ΓΑΛΑΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ

Στην καρδιά της Νάουσας, θα βρείτε την Ταβέρνα του ΓΑΛΑΤΗ. Διασχίζοντας το κατώφλι της ταβέρνας Γαλάτης θα βρεθείτε μέσα σε κήπο, ένας χώρος άνετος και καλόγουστος όπου οι μυρωδιές από σπιτικές νοστιμιές θα αρχίσουν να σας φλερτάρουν επίμονα. Η ταβέρνα Γαλάτης λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση, προσφέροντας λιχουδιές σε μεγάλη ποικιλία με σπιτική φροντίδα, αγνά υλικά και σε προσιτές τιμές. Τα ψητά, τα μαγειρευτά και τα μεζεδάκια, καλύπτουν κάθε επιθυμία και ικανοποιούν κάθε απαίτηση, με τη γεύση και την ποιότητα τους.

ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Στο γραφικό λιμανάκι, της Νάουσας, η Σιγή Ιχθύος, με τον Σεφ Γιούρι στα πλατώ της γεύσης και την υπογραφή του Γιάννη Ζούμη, φιλοξενούν εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις, με βάση την Υγειηνή διατροφή, την γνώση και την πείρα στα ελαφρά εδέσματα και τις φρέσκιες ψαροκαταστάσεις. Ατενίζοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, ενα πολύ φιλικό περιβάλλον, σας προτείνεται για καλή συντροφιά.

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ Α.Ε. - ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ -

Η καφετέρια - ζαχαροπλαστείο ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νάουσσας. Θα την βρείτε στο ισόγειο του ξενοδοχείου ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ. Εδώ θα βρείτε ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Νάουσας. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τοπικές αλλά και διεθνή πάστες και γλυκά. Η σπεσιαλιτέ μας είναι γλυκά με πολλές γεύσεις και σχήματα καθώς και γεύματα και πρωινά.

ΒΑΣΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΜΟΣΧΟΝΑΣ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Στο παλιό Ενετικό λιμάνι της Νάουσας στην Πάρο θα θα βρείτε την ψαροταβέρνα του Μοσχονά, εκεί θα απολαύσετε ένα ταξίδι στην γεύση με Ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και διάφορα θαλασσινά. Η Ψαροταβέρνα του Μοσχονά λειτουργεί από το 1980 και προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις, φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο Πέλαγος, ψαρεμένα με τα καΐκια μας Δημήτρης και Κατερίνα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε θαλασσινά και όχι μόνο. Ορεκτικά όπως κεφτέδες, σουπιές, καλαμάρια, χταπόδια, καραβίδες, γαρίδεςκ.λ.π. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των εδεσμάτων ειναι Α΄ ποιότητας, τοπικά και φρέσκα.

TAOS

Στην Πάρο, σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός λόφου, ανάμεσα στη Σάντα Μαρία και τον Αμπελά, κοντά στη Νάουσα θα βρείτε το Κέντρο ενναλλακτικής ζωής Tao's.Σ'ενα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και πρωτοφανούς ενέργειας, με τη θάλασσα, τον ουρανό και τα ψαροχώρια τριγύρω που καταλήγουν σε κόλπους-αγκαλιές να απλώνονται ως εκεί ου φτάνει το μάτι, ο επισκπέπτης έχει εξασφαλισμένη μια βάση αναζωογονητικής εκκίνησης.Το Thai Restaurant & Cafe-bar του Κέντρου, από τα ωραιότερα Thai Restaurant ανά τον κόσμο, είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ με εξαιρετικό φαγητό κα

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ - ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Ταβέρνα το Μπαλκόνι Στο ωραιότερο μέρος της γραφικής Νάουσας, στην τοποθεσία Βουνάλη πάνω στον μικρό λόφο, στο κέντρο της πόλης, με υπέροχη θέα που βλέπει στο κάστρο και όλη την Νάουσα και την θάλασσα, βρίσκεται η Ταβέρνα του Νίκου Το Μπαλκόνι. Μπορείτε να απολαύσετε, την Ελληνική κουζίνα, με μεσογειακές γεύσεις, δοκιμάστε μακαρονάδες με πολλές σάλτσες, πίτσες με τοπικά προϊόντα, ορεκτικά και διάφορες σαλάτες, επίσης δοκιμάστε κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά, ψητά ή μαγειρευτά ή στον φούρνο, φιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές.

iport.gr